בן 2 ו 9 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 2 ו 9 חודשים
    מילי
    16/11/2010

שלום רב,
    בני בן 2 ותשעה חודשים
    איך להגיבואיך להתנהג כשהוא בא אליי ואומר לי שמרביצים לו
    אני אפרט -
    כשאנחנו הולכים להיפגש עם ילדה מהגן (לפעמים המפגש כולל 2 או 3 ילדים) הילדה מרביצה לו (מכה ביד) בלי סיבה. זה יכול לקרות בלי סיבה או כשהיא מנסה לחטוף לו צעצוע והוא לא נותן לה,היא גם נושכת.
    אני מקפידה להשגיח ולהסתכל על איך שהם משחקים.אני הולכת ואומרת להם לא לחטוף, לשחק ביחד או שכל אחד בתורו,אם מישהו מזיז את היד של ילד מהמשחק אני עוצרת אותו עם היד שלי ואומרת לא לעשות את זה
    כאשר הגישה של האמהות האחרות היא להיות בסלון ולא לקום עד שמישהו בוכה...
    ברור לי שאני לחוצה מידי מהאפשרות שמישהו ירביץ לבן שלי כי אני יודעת שהוא ילד טוב והוא לא מרביץ
    מה להגיד לו כשהוא בא אליי ובכלל איך להגיב בסיטואציה שאני רואה שמרביצים לו?
    יש לציין שבד"כ כשהאמאות האחרות רואות שהילד שלהן מרביץ הן מעירות אבל זה לא משנה את ההרגשה הלא טובה שלי ואת הפגיעה של הבן שלי.
    להפסיק להיפגש עם הילדה המרביצה?
    לא להתערב?
    אני לא רוצה ללנד אותו להחזיר למרות שלעמים נורא בא לי שהוא יחזיר כפליים
    לא תמיד נעים לי להעיר לילד אחר ליד אמא שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 2 ו 9 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 2 ו 9 חודשים - תגובה

נעמה סבג שמש
    16/11/2010

רוית שלום,

לילד מספיק להיות בסביבת ילדים מכים במסגרת שאין ברירה. במקום שיש ברירה, אני לא רואה סיבה להפגש עם אותם ילדים.
    את הבן שלך חשוב שתלמדי לצעוק על הילד שמכה ולומר לו: לא מרביצים ל...אסור להרביץ!
    ע"י הצעקה הוא ימשוך את תשומת ליבם של המבוגרים בסביבה וגם יגרום לכך שהוא מגיב ולא רק חוטף וכנוע.
    כשאת רואה סיטואציה בעייתית, תנחי את הילד שלך מה לומר ואיך לנהוג. אל תעשי את העבודה במקומו. הוא צריך לדעת שהוא לא צריך את אמא להגן עליו אלא מסוגל להסתדר בעצמו.

מה דעתך?

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!

מילי
    16/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!! - תגובה

נעמה סבג שמש
    16/11/2010

בכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו