תינוקת וילד בן 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת וילד בן 3
    ילנה
    16/11/2010

שלום,
    בשעה טובה נולדה לנו בת לפני שבועיים.
    יש לנו גם בן 3 .
    ילד טוב, מאוד רגיש, האוב של כל המשפחה.
    חזרתי הביתה והתחיל בלגן.
    ילד השתה מיקצה לקצה.
    חוזר מהגן עם צעקות, אם אני מסבירה לו איך מותר ואיך אסור להתנהג לאחותו, מתחיל להרביץ. גם בגן סמו לב בשינוי בהתנהגותו.
    לפני לידה כל בוקר, בן שלי היה נותן לי נשיקה ואומר שהוא אוהב אותי . עכשיו שאני מבקשת נשיקה הוא אומר :"לא רוצה".
    רוצה לציין, שאני ובעלי נותנים לא תצומת לב כמו שזה היה לפני לידה.
    היום הוא אומר שלא הואב את אחותו ורוצה שאנחנו נחזיר אותה.
    מצב מאוד מתריד אותי. אני רוצה לראות את הבן שלי מאושר ומחייך כמו פעם.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת וילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת וילד בן 3 - תגובה

סמדר ריינר
    16/11/2010

שלום ילנה,
    קודם כל מזל טוב:-)
    ההתנהגות של בנך היא טבעית לגיל ולמצב. הוא לא כל כך מהר יחייך ויהיה כמו פעם. וזה לא נורא ולא סוף העולם. ילידם רוצים גם להרוג והעלים את אחיהם הקטנים, וזה לא צריך להטריד. כמובן שצריך להשגיח שזה לא יקרה...אבל זה לא לא נורמלי.
    עכשיו, בינינו, אין מצב שהוא מקבל ממכם כרגע את אותה תשומת לב כמו פעם. זה פשוט לא יכול להיות. את רוצה להגיד לי שאת לא עייפה? שאת לא נמצאת עם התינוקת על הידיים חלק גדול מהזמן ולא יכולה לצייר ולשחק איתו כמו פעם? זה לא נשמע לי הגיוני.
    מה שכן נשמע לי , שאת לא רוצה להכיר בזה כי זה גורם לך להרגיש אשמה.
    זה שם את הילד שלך במצב שאף אחד לא רוצה להכיר בזה שקשה לו. אבל קשה לו! ומותר לו שיהיה לו קשה! זה לא אומר שאת אמא לא טובה, המשבר הוא טבעי, וכך זה אצל כולם.
    תנסו לקבל את זה ולכולכם יהיה יותר קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו