מעבר גן בגלל גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר גן בגלל גמילה
    מ
    16/11/2010

שלום רב ! רציתי להתייעץ לגבי גמילה מטיטולים. בני בן שנתיים וארבעה, פג קטן מאוד בעבר.(800 גרם..חודש 6).התחלנו גמילה בבית. הילד משתף פעולה, אומר פיפי אך לשירותים בא רק עם מלווה ולא ניגש לבד. לאחר חודש בערך בבית, ביקשתי גם בגן ,כשהוא עדיין עם טיטול, לנסות ולקחת אותו מידי פעם לשירותים שיתפנה ואז להחזיר לו את הטיטול בחזרה. לא היתה שום הענות וזה לא בוצע בגן גם לאחר מספר בקשות. כל הזמן טענו שם שהוא לא מוכן ללא פירוט אם זה רגשי, גופני או קוגניטיבי, רק שהוא לא אומר להם.אז ביקשתי שיקחו אותו כל שעה לשירותים בין אם הוא מבקש ובין אם לא.גם זה לא בוצע. לא נתנו לו סיכוי להצליח.לאחר זמן מה שלחתי אותו ללא טיטול ואז התחילו הטענות. לא לקחו אותו לשירותים והתלוננו שהוא מפספס ושהם מחזירים לו טיטול. אמרתי להם שיקחו אותו לשירותים וזה שוב לא בוצע.. מה אני עושה??הגננת אמרה שהם החליטו להחזיר טיטול אפילו בלי הסכמתי.ואפילו הפתעתי כמה פעמים והוא היה עם טיטול בגן.אני לא יודעת מה לעשות??להעביר לגן אחר? תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר גן בגלל גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גן בגלל גמילה - תגובה

נעמה סבג שמש
    16/11/2010

שלום לך,

איני יודעת מדוע הצוות לא משתף פעולה.

נראה כי את די בטוחה שהילד מוכן לגמילה ואילו הם חולקים עלייך.

איני יכולה לדעת מי צודק\ טועה. עם זאת, כאמא, לא הייתי יכולה לקבל מצב בו דעתי לא נחשבת בנוגע לבני. זה עלול להתבטא גם בסיטואציות אחרות.

תצטרכי לשקול יתרונות אל מול חסרונות ולהחליט אם נכון לך להבליג במקרה זו, או לא...

החלטה קשה, אין ספק.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם מעבירים ממשיכים לגמול?..

מ
    17/11/2010

תודה רבה על התגובה המהירה ! נניח ואני מעבירה גן, מה עושים עם הגמילה?...שולחים ישר לגן חדש עם תחתונים..? זה לא יכול ליצור בעייה רגשית? תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם מעבירים ממשיכים לגמול?.. - תגובה

נעמה סבג שמש
    18/11/2010

היי,

לעשות מספר שינויים בו זמנית זה קשה מאד ולא נכון. זה גם יכול ליצור בעיה בגמילה וחבל. ילד שעדיין לא גמול יתקשה להמשיך תהליך שכזה במסגרת חדשה ובמקום לא מוכר. הוא אינו פנוי לכך רגשית.

בהחלט שיקול שתצטרכי לקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו