מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאבקי כוחותדלית16/11/2010
בתי בת שלוש ותשעה חודשים היא ילדה חברותית,חכמה, עצמאית עקשנית ודעתנית מאז ומתמיד רצתה להשמיע את קולה. ביחוד בהתארגנויות בבוקר. לפני שלושה חודשים נולדה לה אחות ומאז עניין ההתארגנויות ומאבקי הכוחות החמיר, לאחרונה היא גם גילתה את האיבר האישי ,הפוט, ולא מוכנה ללבוש תחתונים ומכנסיים ,גם לא לגן ,בטענה ש"הפיפי עדיין לא התייבש" .העניין החמיר והפך לסוג של אובססיה, ניסינו בהמלצת הגננת לבצע טבלת התארגנות עם קבלת דיבקיות סמיילי ביום שאין בעיות התארגנות, העניין עבד כשבוע ואז שוב התחילו צרחות.לקחתי אותה כמה פעמים לרופא כדי לשלול דלקת,תולעים וכו' . כמו כן רצוי גם לציין שהיא אחות למופת וממש מאושרת שיש לה אחות שחיכתה לה המון זמן ולעולם לא אמרה דבר רע עליה. יעצו לי לוותר לה ולא להגיע למאבקים ואז, מעניין התחתונים ,היא עברה לדבר אחר, היא טוענת שהגוף עוד לא התייבש ולא מוכנה ללבוש פיג'מה . היום התקשרו אלי מהגן שהיא בכתה שכואב לה לאחר שעשתה פיפי וקקי בגן, היא מנגבת עם מגבון ולא מוכנה לשים את התחתונים, כשהגעתי לגן היא היתה עם שמלה קצרצרה ועירומה למטה! לכל דבר יש לה תשובות...כאילו בכוונה שאנחנו נתעצבן והיא פשוט מצליחה להוציא אותנו מכלינו ,גם אותי וגם את בעלי שכמובן יותר קשוח ממני.. אשמח לקבל את דעתכם? וכמו כן המלצה להמשך?יעוץ?טיפול? וכו' המצב יצא משליטה אנחנו חייבים עזרה?כמובן אם יש מישהי/מישהו שמומלץ מקופת חולים מכבי עדיף מטעמי תקציבץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאבקי כוחות - תגובה
סמדר ריינר17/11/2010שלום דלית,
אני לא יודעת אם יש כאן רק מאבקי כוחות, ייתכן שיש כאן זעקה עזרה מסוג אחר לגמרי, וייתכן שלא. ליתר ביטחון - בהחלט רצוי לפנות לעזרה טיפולית. אני לא מכירה אישית מטפלים במכבי, וגם לא ציינתם את האזור בו אתם גרים. נסו לברר דרך הקופה מי המטפלים בילדים בגיל הרך באזור מגוריכם, ייתכן ובכלל יפנו אתכם למכון להתפתחות הילד של הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאבקי כוחות
דלית21/11/2010תודה על התגובה.
היכן יש מרפאה לבדיקת רגישות יתר כדי שאוכל למנוע שזה משהו פיזי, האזור חולון.
כמו כן, התחלנו ללכת ליעוץ/טיפול אצל פסיכולוג ילדים, מקווה שזה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאבקי כוחות - תגובה
סמדר ריינר21/11/2010שלום דלית,
אני לא מכירה מרפאה לרגישות יתר, אני חושבת שזה דבר שיכול להיבדק אצל מרפאה בעיסוק, ואולי אפשר להתייעץ גם עם רופא ילדים. באופן כללי במכונים להתפתחות הילד של קופת החולים אפשר בדרך כלל לקבל מענה מהסוג הזה.
טוב מאוד שפניתם לעזרה פסיכולוגית,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)