שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    שלי
    17/11/2010

בתי בת שנתיים ו-3 חודשים, ישנה במיטה מעבר בחדר משלה.
    עד היום היינו יושבים לידה עד שתירדם, השבוע התחלתי לשבת בכניסה לחדר (כמובן אחרי סיפור או מוסיקה ברקע), במטרה שבעתיד לא נשב לידה בכלל. כמובן אחרי שהסברתי שהיא כבר גדולה והיום אמא ואבא ישבו בסלון וכו'. אז ישיבה בסלון לא הצליחה כבר ביום הראשון ואמרנו שנשב במרחק שתוכל לראות אותנו.
    הבכי היה קשה מאוד, אמנם לא להרבה זמן אבל בכי. ממש הרגשתי רע (שלא נדבר על אבא שלה) כאילו עושים לה איזה טראומה. אני יודעת לזהות בכי שלה וזה היה ממש בכי של כאב. היא אמרה כבר באמבטיה: אמא, תשבי לידי, אבא, תשב לידי.
    לעומת זאת בבוקר כסיפרתי לה שהיא נרדמה לבד וכו' היא מאוד שמחה ודיברה על זה.
    אתמול כבר ויתרנו וישבנו לידה.
    השאלה, מה לעשות? האם זה נכון לצאת לגמרי מהחדר, או לשבת בכניסה, או להמשיך לשבת לידה. האם לתת לזמן לעשות את שלו והיא תבכה קצת ותתרגל?

היא ילדה מאוד עצמאית, גמולה מטיטולים.

תודה מראש על תשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה... אשמח לתשובה

שלי
    18/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי. תודה.

שקד
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ליאת גרוס
    18/11/2010

שלום שלי. נשמע משאלתך שאת בעצם כבר יודעת את התשובה.
    לילדה מאד נעים שאתם יושבים לידה. היא גם התרגלה למצב זה. זה כבר לא קל לשנות את ההרגל. אבל יש בו גם מחירים. גם לה, וגם לכם יותר טוב אם לטווח רחוק (לא רחוק מאד) היא תוכל להירדם לבד. רק כך תלמד להרגיע עצמה לבד. רק כך תוכל לפתח עצמאות בריאה.
    על מנת לשנות את המצב צריך סבלנות וקור רוח. הכי גרוע זה להתחיל ולהיכנע. כך אתם מלמדים אותה שבכי עובד ואז בפעם הבאה תבכה יותר חזק לאורך יותר זמן עד שתישברו. לא הייתי עוזבת לגמרי. התנהלות הדרגתית כמו ישיבה במקום בו תוכל לראות אתכם היא נכונה .
    אז כן,,, היא תבכה קצת ותתרגל אבל רק אם אתם תהיו רגועים, תבינו שאתם לא עושים לה נזק ושעלול להיגרם לה נזק אם תישארו לשבת לידה לאורך זמן. בלי ייסורי מצפון. זה סבל הדדי של מקסימום 10 ימים (הערכה גסה). אחרי שתבין שאין לה ברירה ותתרגל , סביר שתצליח להירדם יותר מהר. ברור שבהתחלה תילחם ותנסה ללחוץ (בבכי). היא תבקש מים, עוד חיבוק וכו וכו'.לא להיכנע.
    אל תתחילו את התהליך אם אתם לא בטוחים שתוכלו לעמוד בו. אני מבטיחה אישית שלא ייגרם לה נזק בלתי הפיך.
    העובדה שהייתה כלכך מרוצה מהצלחתה רק מוכיחה שזה בעצם הצורך שלה היום. תיזכרו בחיוך שלה בבוקר, קחו נשימה עמוקה, ובהצלחה

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המו ןתודה !! ועוד דבר

שלי
    18/11/2010

מתי לדעתך כדי לצאת מטווח הראיה שלה? כרגע אנחנו יושבים בכניסה לחדר. אחרי שיעבור זעם והיא תלמד שאחנו יושבים בכניסה לחדר ותלמד להירדם לבד, אז לעבור לשלב של לשבת בסלון או לחכות עוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו