מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאוקסנה18/11/2010
שלום. לכ' סמדר ריינר. הילד בזמן אחרון כשאולך לישון איתי, נרדם על הבטן וככה יכול לישון שעה בלי בעיה. וכשהילד לא רוצה על הבטן הוא מבקש "אימא תחבקי אותי". ואם לדקה אני מזיזה את היד, הוא שוב מבקש אותו דבר. ועוד דבר, כשלילד כואב גרון הוא חייב לבקש ממני לגעת בצוואר ואחרי זה אומר "זהו! עכשיו לא כואב". האמת אני למדתי אותו לזה (כשהוא היה קטן), אבל הוא לא היה משתמש בזה בכלל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
סמדר ריינר18/11/2010שלום אוקסנה,
מה בעצם את שואלת? האם זה בסדר? או שזה מפריע לך ואת שואלת איך להפסיק את זה? אומשהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוקסנה18/11/2010איל להפסיק שילד יחשוב שאני קוסמת? כי הוא מתצבן אם אני לא נוגעת כשכואב לא גרון. ומה יכולה להיות סיבה שילד מבקש הרבה לחבק אותו לפני שינה (אסור לי להזיז את היד) או בכלל יכול לישון על הבטן שלי. כשאני לא עושה מה שהוא רוצה הוא מתצבן עלי. כשהוא היה קטן עשינו ככה, שהוא יקבל הכל לפני שיבקש. עכשיו כשהוא כבר יודע לבקש אסור לנו להגיד לא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סמדר ריינר18/11/2010שלום אוקסנה,
מותר לכם להגיד לו. אתם צרכים להגיד לא. גם אם הוא בוכה. זה לא נורא. עם זאת חשוב לא להתחיל בבת אחת, אלא בהדרגה. לא צריך להסביר לו, זה לא ההסבר שמשנה אלא העיקביות, ההתמדה והנחרצות שלכם בסירוב לתת לו להפעיל אתכם בצורה כזו.
זה לא משנה אם הוא מבין או לא. אל תחכי שהוא יבין. הוא יצטרך להשלים עם זה ההבנה לא תעזור לו, רק ההתמדה והעיקביות שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)