מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגישה ראשונה לאחר נתקגלי18/11/2010
שלום לכולם
בתי בת 3 ובני בן שנתיים. אני ובעלי פרודים כבר 4 חודשים אחרי כמעט 6 שנות נישואין מלאים באלימות כלפיי. חיינו עד לפני 4 חודשים בחו"ל ומרגע הגעתנו לישראל אני וילדיי עברנו לחיות אצל הוריי. ביני לבין בעלי מתנהלים משפטים מאוד מאוד קשים בכל הנוגע לילדים. לפני כ 3 חודשים בעלי ברח בחזרה לחו"ל מבלי להיפרד מהילדים ובלי הודעה מוקדמת. במהלך 3 החודשים האחרונים היו שבועות של נתק מוחלט בין בעלי לילדים והיו שבועות שבהם דיבר איתם בטלפון ומספר פעמים אף במצלמה דרך המחשב. כיום אני עומדת בפני מצב שבו בעלי אמור להגיע לישראל בשבוע הבא עבור דיונים משפטיים ונקבע על ידי בית המשפט כי אם יבקש להיפגש עם הילדים, יוכל לעשות זאת רק בנוכחות אחי הגדול, כיוון שאיים על חיי המון פעמים ואיים אינספור פעמים כי יעלים את הילדים. ילדיי יודעים כי אבא נמצא בעבודה והעבודה שלו רחוקה.
שאלותיי הן:
האם כדאי להסביר לילדים שאבא מגיע? בהתחשב בכך שאיני יודעת אם בכלל יבקש לראותם? מה להסביר לילדים? איך מסבירים את עזיבתו שוב?
האם כדאי להסביר להם את המצב בניינו? אם כן, באיזו דרך?הגדולה היא בסך הכל בת 3
לרוב בתי לא רוצה לשוחח עם אביה בטלפון, ובמחשב אני נאלצת לשכנע אותה כדי שתשב מול המחשב
מתוסכלת מפחד לגביי ההשפעות הנפשיות שעלולות להיווצר לילדיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
גלי18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה תוך שעה?
סמדר ריינר19/11/2010שלום גלי,
ההעובדה שעניתי אתמול בערב לשאלות אחרות באותה שעה לא אומרת שיש לי את הזמן והיכולת לענות להכל בבת אחת.זה גם לא אומר שמישהו רוצה להתעלם ממך. מענה בפורום יכול להגיע עד 24 שעות, וגם בזה אנחנו לא תמיד עומדות. קצת סבלנות.
ולגופו של עניין.
כל הכבוד לך שהתנתקת ממערכת יחסים אלימה. צפויות לך עוד תקופות קשות, אך הצעד הקשה ביותר מאחורייך ואני מקווה שעם הזמן יהיה יותר ויותר קל.
אני לא חושבת שיהיה אחראי ורציני מצידי להתיימר לתת מענה בפורום לכל המורכבות של מצב בלי להכיר אתכם.
נראה לי שחשוב שתפני לייעוץ מסודר שילווה אותך בתקופה הקשה הזו.
לגבי שהאלה אם לספר לילדים שאביהם מגיע - אכן אין טעם לדעתי אלא אחרי שהוא יודיע שהוא רוצה לפגוש אותם.
לגבי שאר השאלות אני מציעה שתפני כאמור לייעוץ מסודר ומעמיק יותר.
את יוכלהל לברר בויצ"ו, יש להם מענים טיפוליים למשפחות שעברו אלימות במשפחה, במחיר נמוך או בחינם, אני לא יודעת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומתנצלת
גלי20/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)