טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לנו בת יחידה והיא בת שנה. אני לא יודעת להשוות ככה שאני לא בדיוק יודעת אם זו בעיה אבל היא תמיד דבוקה אליי ובוכה שאנחנו לא עושים מה שהיא רוצה- מפונקת?! אני לא מצליחה לעשות כלום בבית וגם מתעצבנת ובוכה\צועקת כשהיא לא מצליחה לעשות משהו - כמו לדוגמא להחזיק 2 קוביות ביד אחת.... איך מתמודדים עם הפינוק? איך מלמדים אותה שבכי הוא לא פיתרון? האם להתעלם כשהיא בוכה? אני לא יודעת מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, בכי מתסכול בגי הזה הוא טבעי לגמרי. ייתכן בהחלט שהציפיות שלך ממנה לא מותאמות לגילה. הדרך ללמד אותה שבכי הוא לא פיתרון - הוא ללמד אותה פתרונות אחרים. את זה צריך לעשות בסבלנות ולא להתעצבן מכך שהיא בוכה, אלא להישאר רגועים ולהראות, במקרה שזה אפשרי - מה היא כן יכולה לבד וכיצד. ולגבי מה שהיא לא יכולה לבד, וזה מתסכל אותה - להרגיע אותה או להסיח את דעתה למשהו יותר נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד