מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 4 שלא מדברת בגן, מה עושים?נעמה20/11/2010
אני אובדת עצות.
שמי נעמה ואנ אם לשניים. ביתי הבכורה בת הארבע מאוד אינטלגנטית: סופרת ב -7 שפות, שפת הדיבור שלה רהוטה והיא מלאת ידע.
אבל...
היא לא מדברת בגן או עונה למבוגר אחר.היא יודעת את כל התשובות ולא אומרת אותן!!
כשמכים אותה היא לא רצה לגננת בתואנה שהיא חושבת שהגננת עסוקה מדי.והיא בוודאי לא הודפת את המכה, למרות שיש לה כח רב.
אציין שביתי עברה ניתוח בגרון, וכיום אנחנו עומדים בפני בדיקה לבירור סוג גידול בגרון.
אנא עזרו לי.אני רשמתי אותה לחוג והיא לא מוכנה להישאר לבד, ויש לה גם כל מיני חרדות כמו "ואם האוטו לא יניע" / "אמא כיבית את הגז"?
(בנוסף..אנחנו גרים בדרום ואשמח לדעת על מטפל טוב)
תודה!!
ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 4 שלא מדברת בגן, מה עושים? - תגובה
סמדר ריינר21/11/2010שלום נעמה,
אכן נשמע שבתך מאוד חרדה.וגם ניכר בה שמשום מה היא לא סומכת על מבוגרים שיוכלו להגן עליה ולפתור בעיות בעולם (להגן מפני ילידם ולהתניע את האוטו...) זה לא משהו שייפתר מעיצה בפורום. אכן טוב אתם עושים כשאתם מחפשים טיפול.
כדאי וחשוב לשלב בטיפול גם הדרכת הורים.
לצערי אני לא מכירה מטפלים בדרום, אתם יכולים לבדוק במכון להתפתחות הילד מטעם קופת החולים שלכם באיזור מגוריכם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)