מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרצויות כעס בלתי נשלטותאמא אוהבת21/11/2010
שלום, יש לי ילד בן 9.5 , ילד חכם עם לב זהב.
הבעיה היא שהוא חסר סבלנות ואם הוא רואה שמשהו עושה משהו שלא כשורה, למשל, אחותו מרביצה ללא סיבה לאחיו הקטן , הוא מרביץ וכועס עליה. ואז אני - אמא שלו, כועסת ומבקשת ממנו לא להתערב, הוא מתעצבן מאוד קם והולך לחדר שלו בטריקת דלת מספר פעמים.
מה עושים??? אני לא צועקת עליו כי אני יודעת שלא אשיג בזה כלום אבל הוא מוציא אותי מהכלים, עושה לי הפגנות של " מחר אני לא הולך לביה"ס" ומקשה עלי מאוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות כעס בלתי נשלטות - תגובה
סמדר ריינר21/11/2010שלום לך,
ייתכן שמקור הבעיה הוא במסר כפול שאולי את מעבירה בלי להרגיש. ייתכן שלפעמים את כן מעודדת אצלו לקיחת אחריות מעבר לגילו, ואז הו אמרגיש מבולבל - מתי מצפים ממנו להיות גדול ומתי מקטינים אותו ואומרים לו לא להתערב.
למשל אם לפעמים את מבקשת ממנו להשגיח על אחיו, ואז הוא מנהל את העניינים, וכשתא נמצאת את לא מוכנה לקבל את הניהול שלו וכו'.
ייתכן שקיים בלבול אצלכם בבית מבחינת תפקידו של אח בכור בן 9.5 ולכן הוא לא רוצה לקבל את מרותך ולוקח אחריות היכן שלא מתאים.
אם זו הבעיה, אכן זה לא במקום לצעוק ולהעניש וזה גם לא יעזור, צריך לשנות את הדפוס הזה אצלכם ולעשות סדר בציפיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)