בתי בת ה-9 מתלהבת מהחדשה של אבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-9 מתלהבת מהחדשה של אבא
    גלי
    21/11/2010

אני גרושה טריה , לבעלי לשעבר יש אישה חדשה איתה הוא בגד בי ועבר לגור איתה ילדץי בת ה-9 בילתה שבת אחרונה אצלהם ומאז לא מפסיקה לדבר על האישה החדשה כמה היא נחמדה , שהיא רוצה שהיא תבוא לחוגים שלה לראות אותה , ושהיא רוצה ללכת לבית החדש של אבא ( שדרך אגב עד לא מזמן לא היה בקשר בכלל עם הילדים) אני כואבת את זה מאוד ולאיודעת איך להגיב לענין אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-9 מתלהבת מהחדשה של אבא - תגובה

סמדר ריינר
    21/11/2010

שלום גלי,
    אפשר מאוד מאוד להבין את הכאב שלך. אולי אפילו את מרגישה שלא מספיק האישה הזו לקחה לך את הבעל, היא עוד עלולה לקחת לך את הבת.
    גירושין, במיוחד כאלו שמעורבת בהם בגידה הם משבר שמביא בעוצמה רבה ירידה בתחושת הערך העצמי.
    עם זאת, את חייבת לזכור שגם אם בעלך בגד בך זה לא אומר שאת לא בסדר, גם אם האישה ההיא נורא נחמדה זה לא אומר שאת לא מדהימה לא פחות ממנה, ובמיוחד את צריכה לזכור שעבור הבת שלך את האמא, ואת האדם המשמעותי בחייה, או לפחות אחד משני מהמשמעותיים, ואת זה אי אפשר באמת לקחת ממך.
    כל הכבוד לך שעד עכשיו לא יצרת עבודת הסתה כלפי בעלך ובת זוגו, וביתך מרגישה חופשיה לבוא ולספר לך חוויות כאלה בלי להסתיר ממך או להרגיש שהיא בוגדת בך.
    קחי גם בחשבון, שכרגע כל המערכת שם נמצאת בסוג של ירח דבש, והאישה החדשה של בעלך עושה מאמץ עילאי כדי שיאהבו אותה ויקבלו אותה, מה שמראה גם אולי על חוסר ביטחון מצידה למרות הכל, וגם זה לא סוג של מאמץ שאפשר להחזיק לאורך זמן. זה ייגמר ויימאס בשלב כלשהו, ואז כולם יחזרו לחיים האמיתיים, האפורים של בני התמותה.
    בכל מקרה, מקומך כאם לא באמת עומד בסכנה כמו שנראה לך כרגע, אבל אחד לא באמת יכול לקחת את מקומך אצל הילדה.
    לכן אני לא חושבת שאת צריכה להגיב לעניין, אלא לקבל תמיכה לביטחון העצמי שלך, להתחזק ולהרגיש טוב עם עצמך, אני בטוחה שיש לך המון סיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו