מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנקופרזיסמאיה22/11/2010
שלום,
אחי בן 8 חזר לעשות קקי בתחתונים.
החזרה היתה בהדרגה, לפני כשנה היתה מופיעה לעיתים רחוקות, ועם המחלתו של אבי הבעיה החמירה.
הגענו למצב בו הוא עושה מינימום 3 פעמים ביום.
הוריי כבר מיואשים ולא יודעים כיצד להתמודד עם הנושא.
אציין שהוא מטופל אצל פסיכולוגית, פעם בשבוע כבר כמה חודשים...
ובכל זאת חלה הדרדרות נוספת, החל לעשות צרכים גם בבית הספר .דבר שלא היה עד היום.
אשמח לכל המלצה מצידכם,
או לחילופין פביכולג עליו אתם ממליצים...
תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנקופרזיס - תגובה
סמדר ריינר22/11/2010שלום מאיה,
לא כתבת מה גילך, ומדוע את זו שפונה ולא אחד מהורייך. אני מניחה שהורייך נפגשים עם הפסיכולוגית מדי פעם ומקבלים ממנה הסבר על מה שקורה בטיפול. אני מניחה שאת אל בהכרח יושבת בפגישות האלה. לכן לי נכון להמליץ דרכך להורייך על פסיכולוג חלופי. אם הורייך לא מרוצים מהטיפול, עליהם לדבר על כך עם הפסיכולוגית קודם כל ולנסות להבין מה קורה. בטיפול באנקופרזיס לעיתים נדרש שיתוף פעולה מסויים מההורים ולא ברור לי אם אכן נדרש מהם ואם הם עומדים בו ומה הסיבה לכך שכרגע הטיפול לא עוזר. את כל הבירורים האלה צריך לעשות בתוך הטיפול ול אמחוצה לו ואז להחליט אם להחליף מטפל וזה לא תפקיד שלך.
אני מציעה, למרות שאביך חולה וייתכן שהמשפחה במשבר ואולי את לוקחת תפקידים כי אין ברירה, שאת התפקיד של ניהול הטיפול באנקופרזיס תשאירי להורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)