מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה ארוכהיעל22/11/2010
שלום רב,
נפלה בחיקי הזדמנות מקצועית של "פעם בחיים", הכרוכה בנסיעה לחו"ל לתקופה של 18 יום. יש לי שתי בנות- הגדולה בת שנתיים וחצי (מאד בטוחה בעצמה, ילדה חיובית וכו'), והקטנה בת 7 חודשים (עוד קשה לעמוד על אופיה...אבל בגדול דומה לבכורה).
במידה ואסע, הן תישארנה עם אבא שלהם, שאיתו יש להם קשר מצוין, ועם אמא שלי, שתי דמויות מאד משמועותיות וקרובות אליהן. עם זאת, ברור שאין כמו אמא, וברור שכשהן מתעוררות בלילה/קמות בבוקר, הראשונה שהן רוצות לראות זו אותי.
השאלה שלי היא מה מידת הנזק שיכולה להיגרם לילדות ולקשר שלי איתן,(אם בכלל)ואיך אפשר למזער נזקים, במידה ואכן אחליט לנסוע.
אני מאד מתלבטת, אשמח לעצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה ארוכה - תגובה
ליאת גרוס25/11/2010שלום יעל
הרשי לי קצת להתחצף(בהומור כמובן)...
את אמנם מאד חשובה לבנות שלך אבל לא עד כדי כך
אבא וסבתא זה תחליף זמני מספק. אלו לא אנשים זרים אלא אנשים שאוהבים אותם ויהיו שם כדי לענות על כל צורך.
ברור שלא יהיה להם קל אבל גם לא יהיה להם כלכך נורא וכנראה שלא ייגרם להם נזק בלתי הפיך.
אם זו באמת הזדמנותמקצועית של פעם בחיים ולא תסעי תהיי מתוסכלת שנים ובאיזה שהוא מקום תאשימי אותן. זה ישפיע על ההורות שלך בהמשך .
תסעי. זה רק שבועיים וחצי... יעבור מהר.
כדי למזער נזק - נסי לא לפתח יותר מידי ייסורי מצפון. ותקריני להם ולך שאת סומכת על האב והסבתא.
תהני ותצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)