מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אח עם קשייםאחות22/11/2010
בתקופה האחרונה (חודש+-) ובעיקר בשבוע האחרון אחי נהיה מאוד שונה, מוזר.
הוא בן 11, ילד מאוד רגיש אבל עם הרבה חברים.
כבר תקופה ארוכה שהוא אומר כי צצות לו מחשבות בראש על המוות ועוד כל מיני נושאים כאלה ואחרים רעים וקשים.
עכשיו בשבוע האחרון היה ממש הדרדרות במצב שלו.
הוא פשוט מתנתק מהסביבה שלו, כאילו הוא יכול להיות איתך ושנייה אחר כך פתאום לא.
למשל: הסיעו אותו לחבר, אבי עצר שנייה בצד לבדוק משהו עם האוטו
ופתאום אחי יצא מהאוטו נעמד על המדרכה, עכשיו אבא שלי שאל אותו "מה קרה לך" אז הוא אמר לו "אני עומד פה לידך".
או שהוא מתחיל לזוז לכל מיני מקומות וללכת במעגלים או דברים בסגנון.
יש לו קטעים מאוד משונים כאילו הוא בעולם משלו והוא כבר מתחיל מאוד להפחיד אותנו.
אני מאוד, מאוד, מאוד מודאגת לגביו
אז בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אח עם קשיים - תגובה
סמדר ריינר22/11/2010שלום לך,
מאוד חשוב להבין איפםה הורייך בכל הסיפור, ואם המצב כל כך מדאיג -איפה הם? האם פונים לבקש עזרה או רק את?
נראה לי שזו לא אחריותך. כדאי שתפני להורייך ותשתפי אותם בדאגתך ודרבני אותם לבקש עזרה.
את אמורה להיות פנויה לענייניך ולא למלא תפקיד של הורה.
ייתכן, ואת זה אני לא יודעת, שעצם הפניה שלך במקום הורייך מעידה על כך שהם לא כל כך פנוייםלמלא את תפקידם מסיבות שונות, ואולי זו הסיבה למצבו של אחיך מהתחלה.
לכן חשוב מאוד להחזיר להם את האחריות, כחלק מתהליך הטיפול בבעיה של אחיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק
אחות23/11/2010הורי עושים מאמצים רבים כדי לעזור לאחי,
אני פשוט חיפשתי בגוגל חומר על מה שקורה לו ומצאתי את הפורום הזה
בגלל זה הייתי רוצה תשובה יותר לגבי מה קורה לו, ופחות על ההורים שלי
שעושים מעל ומעבר כדי למצוא מה עובר עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק - תגובה
סמדר ריינר23/11/2010שלום לך,
אני מבינה את דאגתך ומעריכה אותה. מהתאור שלך נשמע שהדאגה מוצדקת, ואכן המצב הוא לא כזה שזה יהיה אחראי ונבון לאבחן אותו דרך הפורום. אני חושבת שאתם צריכים לפנות בדחיפות לאבחון וטיפול מקצועיים, ואם אתם עושים זאת זה טוב וחשוב ולעיצה שיטחית בפורום באמת אין מה להוסיף על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)