התנהגות קיצונית של אייחניתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות קיצונית של אייחניתי
    רחל
    22/11/2010

לאחייניתי כמעט בת 8 יש התנהות קיצונית לאחרונה לכאן ולכא, למשל לאחרונה היא פיתחה אובססיה לסדר וניקיון והיא מתעקשת לסדר את הבית ולפעמים אף דורשת בתוקף ממני ומאחותי כ"א לחוד לעזור לה לסדר את הבית,, הנ"ל קורה לעיתים תכופות ביום שישי האחרון אף היתה אצלי והתעקשה לסדר לי את הבית, גם בצהרון היא התנדבה לסדר . היום למשל כשחזרה מבית הספר יחד עם אחותי הכל היה נינוח חיבוקים נשיקות וכו' עד שהגיעה הביתה והיא החלה להתפרץ ולצעוק שוב בנושא הסדר והניקיון וכך היה במשך זמן רב עד שנרגעה, ההתנהגות הזו חוזרת על עצמה מצד אחד הפגנתן עצבים צעקות קללות ואח"כ באה החרטה נשיקות וחיבוקים מצידה וביוזמתה.
    אגב, היא נוהגת כבר זמן רב לקלל את אחותי (אימה) ו/או אותי (לעיתים) ובעיקר נוהגת להגיד "בת זונה" על כל פיפס קטן שמעצבן אתה
    מה לעשות בעניין? האם לפנות לייעוץ התנהגותי - אני די מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות קיצונית של אייחניתי - תגובה

סמדר ריינר
    22/11/2010

שלום לך,
    נשמע שהילדה נמצאת במצוקה גדולה מאוד ומומלץ לפנות בהקדם לטיפול. לא נתת פרטים על המשפחה ולכן איני יכולה לענות מעבר לכך, מה גם שנראה לי יותר נכון ואתי שהאם תהיה זו שפונה כי זו ילדה שלה ואחריות שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו