דרושה עזרה מקצועית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דרושה עזרה מקצועית
    מירי
    22/11/2010

ערב טוב

יש לי ילדה בת 3 וחודשים, היא בת יחידה. הילדה נמצאת בגן מגיל שנה ושמונה.
    לאחרונה התחלתי לעבוד, ולכן הילדה נשארת לישון בגן. (ללא כל בעיה)
    בזמן האחרון שמתי לב לשינוי בהתנהגות שלה, היא נהייתה יותר אלימה וחוצפנית, בבוקר היא עושה לי בעיות כאשר אנחנו מגיעות לגן, הילדה פשוט נתלית עליי ואינה מוכנה לעזוב אותי. דבר שמעולם לא היה. כאשר אני מנסה לשאול אותה על הגן או על הגננות האם היא אוהבת אותם היא אומרת שלא ולגבי מטפלת אחרת מסוימת היא אמרה שהיא הרביצה לה, לי היא אמרה ברגל, כשבעלי שעל אותה היא אמרה לא שהיא נתנה לה מכה בראש. לגבי שאר הצות היא אמרה שלא הרביצו לה.
    איך ניתן לדובב אותה יותר לעומק, אנחנו לא יודעים איך להמשיך אלה , אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרושה עזרה מקצועית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרושה עזרה מקצועית - תגובה

סמדר ריינר
    22/11/2010

שלום מירי,
    לא נראה שיש מקום להמשיך לדובב אותה, היא ילדה קטנה וזו לא חקירת משטרה. תחשבו עם אתם מעונייינים לדבר על כך עם הגננות. עצם העובדה שהן תדעתנה שהילדה מספרת יכולה ליצור הרתעה בהמשך. ואם הילדה המציאה - לא סוף עולם, הי ארק בת 3, עדיף לטעות לכיוון הזה ולא לכיוון השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו