מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העברת גן באמצע השנהריי22/11/2010
שלום, יש לי בת, בת 2.8 שנים ואני שוקלת להעביר אותה גן החודש, עקב מעבר דירה. האם היא תגלה קשיים במעבר ובהסתגלות? אשמח לקבל טיפים ועצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת גן באמצע השנה - תגובה
סמדר ריינר22/11/2010שלום ריי,
ייתכן שיהיה לה קשה. כיוון שבגן החדש היא תהיה החדשה היחידה, וזה קשה להתחיל התחלות חדשות במיוחד באמצע השנה. לא ציינת גם כמה זמן היא בגן הנוכחי והםא כבר עברה מעבר אחד השנה או לא.
בכל אופן אם אין ברירה כדאי לבצע ביקורים מקדימים בגן החדש, וכן לבקש רשימת טלפונים ולהזמין ילדים משם הבייתה כדי שתהיה הכרות כלשהי, וכן להכין לפרידה מהגן החדש כמה שיותר זמן מראש ולתאם עם הגננת טקס פרידה מסודר מהגן ומהילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ריי23/11/2010הבת שלי כמעט שנה בגן הנוכחי. מכיוון שלא הייתי מרוצה מהגן הקודם, נאלצתי להעביר אותה בגיל שנתיים לגן אחר. היום אני מרוצה מהגן "שלה". יש לה חברים והיא מתקשרת מאוד יפה עם הילדים בגן. הגן נמצא בכס ואני נאלצת כל בוקר לנסוע איתה לרעננה. אנחנו עומדים הרבה זמן בפקקים וזה לא נעים לי וזה גם לא נעים לה. אני נאלצת לבדר אותה 45 דק בזמן הנסיעה כי היא מרבה לבכות. הנסיעה מאוד מסוכנת ולא נעימה. אני לא רוצה לחזור על החוויה הלא נעימה הזאת שוב כי אנחנו עוברים לגור באזור נתניה. הגננת מתעקשת שנשאיר אותה בגן כי זה עלול לפגוע בה אבל אני לא חושבת שיש טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
סמדר ריינר23/11/2010שלום ריי,
אם אין ברירה אז ברירה, נסו לאמץ את מה שכתבתי קודם כדי להקל עליה,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)