שוטרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוטרת
    מירי
    22/11/2010

איך הופכים להיות אמא לא שוטרת,אני מרגישה שאני באה הביתה ואז מתחילה את משמרת במשטרה ואני אסביר,
    יש לי שני ילדים 8 ו6 וחצי שאני צריכה להגיד הכול , וזה אומר , מכינה את הבגדים בבקר וצריכה להגיד לצחצח שיניים , לשטופ פנים , כול פעולה אני שם ועם אני לא אומרת לא נעשה ויותר מיזה מכשיר התמי 4 - אני מבקשת בבקשה ילדים להשתמש באותו כוס לחצי יום , כי הם לא יהיה שם כול שתיה מלא כוסות , להרים את הכלים אחרי שאוכלים, , לסגור את האורות אחרי שיוצאים, בקיצור קרציה , מה אני אעשה להפסיק ? להיות משרתת מה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוטרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוטרת - תגובה

ליאת גרוס
    25/11/2010

שלום מירב
    את שואלת את שאלת מיליון הדור ששואלת כל אמא בישראל 10 פעמים ביום.
    אין תשובה פשוטה שפותרת הכל. בגדול נסי להחליט על מה את מתעקשת ואיפה לא שווה להיכנס לויכוח. במקומות בהם בחרת להתעקש חשוב להיות מאד עקביים ונחרצים וללות את האמירה באיום אשר ימומש אם הדברים לא נעשים. נסי להגדיר תחום או שניים שהם באחריותם. לא יותר. אבל גם לא לוותר. במקביל ניתן גם להשתמש בחיזוקים על התנהגות נכונה ולקיחת אחריות מצידם.
    רצוי וחשוב תיאום וגיבוי בין ההורים.
    לפעמים כמה שיחות הדרכה עוזרים לבנות תוכנית כזו שתתאים לך ולילדייך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו