סינדרום "דברת"?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סינדרום "דברת"?
    רות
    23/11/2010

יש לי ילדה מתוקה ומקסימה בת 5.5 שפשוט מדברת בלי הפסקה.
    זה לא ברמה של "לדבר הרבה", זה לא ברמה של "לחפש תשומת לב" אלא פשוט דיבור ללא הפסקה ובלי שליטה.
    כשאוכלת, לדוגמא, אם לא אזכיר לה כל דקה להפסיק לדבר ולהתחיל לאכול הארוחה תימשך במשך שעתיים. וזה לא רק אצלי אלא בכל מקום שבו מרגישה נוח (כמו בגן לדוגמא)
    מכיוון שמוכר לי היטב מאמא שלי... תוהה האם ייתכן שהבעיה קלינית ולא התנהגותית? כיצד מתחילים לבדוק את זה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינדרום "דברת"?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינדרום "דברת"? - תגובה

סמדר ריינר
    23/11/2010

שלום רות,
    לא הבנתי מה ההבדל בין בעיה קלינית לבעיה התנהגותית? מה את בעצם שואלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי

רות
    23/11/2010

האם צריך לטפל ברמה של תשומת לב, חיבוק ואהבה (כמו שמטופל) או ששווה לערב גם גורם מקצועי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי - תגובה

סמדר ריינר
    23/11/2010

שלום רות,
    נשמע לי שאת בעצמך במבינה שזו לא בעיה שנובעת מתשומת לב, אז למה שתשומת לב תפתור אותה?
    לי נשמע שזה נובע מרמת חרדה גבוהה, וכן כדאי לפנות לאיש מקצוע כדי לאבחן זאת יותר לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו