מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים?רחל23/11/2010
ביתי השניה כבת 3.5 ילדה מקסימה בגן מוותרת ממושמעת אוספת מישחקים וכו: אך בבית ילדה אחרת לגמרי מרביצה לי לפעמים מתחצפת קוראת לי חוצפנית ובעיקר עושה הפוך ממה שאני מבקשת מימנה ויתר על כך היא מקשיבה רק למה שבעלי ובני הגדול אומרים לה הבן הגדול בן 4.5...(שהוא די ממושמע יותר בן אבל קצת בבית) לצורך הענין יש בבית עוד תינוק כבן חצי שנה אני לא יודעת אים לדבר על כך עים הגננת או שלא כדי לי להרוס את שמה הטוב של ביתי אנא עיזרו לי תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים? - תגובה
סמדר ריינר23/11/2010שלום רחל,
למה לדבר עם כך עם הגננת, לא הבנתי? במה היא יכולה לעזור ולמה זה משנה, אם הילדה מתנהגת שם יפה למה יש לך צורך לערב את הגננת בבעיות שיש בבית? זה באמת לא ברור לי. האם את מתכוונת להתשמש בזה בתור איום על הילדה? ש"תגלי" לגננת כדי שלדילה יהיה יותר איכפת? אם זה הכיוון אז ממש לא.
ייתכן מאוד שהביעה היא שאת חלשה מדי איתה ולא מסוגלת להעמיד גבולות ולהתנהג בסמכותיות, מה שבעלך, בנך והגננת עושים כנראה יותר טוב. להשתמש בגננת לצורך העניין זה שוב לשדר לילדה - אמא קטנה ולא יכולה ולכן היא קוראת לגננת לעזרה. זה רק מקטין אותך יותר ומקצץ בסמכות שלך.
ייתכן שאת זקוקה להסרכת הורים כדי ללמוד איך לדבר בסמכותיות ולהיות עיקבית ונחושה, וזה מה שירגיע את הילדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחל24/11/2010חשבתי לדבר עים הגננת מכיון שביתי עושהבבית הרבה דברים כי הגננת אמרה כמו לרוץ למיטה בלילה או לצחצח שינים הילדה אמרת הגננת אמרה ולכן עושה אז חשבתי להגיד לגננת שתדבר גם על כבוד הורים או מה שאמא אומרת צריך לעשות משהו בכיון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סמדר ריינר24/11/2010שלום רחל,
אכן זה מתחבר עם מה שחשבתי -שאת מתכוונת שהגננת תחזק את הכוח שלך מול הילדה. אני חושבת שאת צריכה למצוא דרך לחזק את כוח שלך בעצמך. אחרת זה לא יעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)