מעבר מגן פרטי לגן עירייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר מגן פרטי לגן עירייה
    עדי
    23/11/2010

ביתי ילידת ינואר 08 מה שאומר שבינואר 10 תהיה בע"ה בת 3. אני לא יודעת אם להעביר אותה לגן עירייה או לסחוב עוד שנה בגן הפרטי...מבחינה שיכלית היא מאוד בוגרת ויש לאן לשאוף מבחינה רגשית יש בקרים שהיא עדיין נצמדת אליי ואחרי שאני הולכת לאחת הגננות ומחפשת חום ביטחון וכו'...בגן עירייה לא ישנים צהריים ולגבי התכנים האם יש הבדל בגיל זה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מגן פרטי לגן עירייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר מגן פרטי לגן עירייה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    24/11/2010

עדי שלום,
    קשה להשיב מבלי להכיר את בתך - זה נושא שכדאי להתייעץ לגביו עם הצוות החינוכי בגן שמכיר אותה. הנושא הוא לא רק יכולת שכלית לעומת יכולתה להיפרד ממך, אלא אלו קשרים היא יוצרת עם ילדים, כמה היא מסוגלת להסתדר במסגרת עם יותר ילדים ויחס אישי מוגבל, ועוד. אני אישית מעדיפה להישאר ב"חממה" כמה שיותר, אפשר לעבוד עם ילדים על תכנים ונושאים קוגניטיביים גם בבית, החלק החשוב הוא שיקבלו חום ויחס טוב ואישי, ושיהיה להם מגוון של ילדים בני גילם במסגרת בה נמצאים.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עדי
    25/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור

ד''ר שירי שדה שרביט
    26/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו