מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 3 וחצי דחוףמירי23/11/2010
שלום אני אמא לילדה חכמה ומקסימה וילד בן 2 מקסים הילדה בת ה3 וחצי בוכה על כל דבר זה מגיע למצב של צרחות איומות ואפילו משטרה כבר הגיע אלי פעם אחת לפעמים היא רוצה משהו והיא לא מבקשת היא פשוט מתחילה בבכי ואני לא יכולה להבין מה היא רוצה יש לה בכי ממש חזק כולל צעקות אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 3 וחצי שבוכה הרבה
ד''ר שירי שדה שרביט25/11/2010מירי שלום,
ראשית יופי שאת רואה את הכוחות של בתך על אף שהקשר ביניכן נשמע מאוד מתיש ושוחק.
ייתכן שהילדה מתקשה למצוא את מקומה בבית מול האח ומאמינה שאצלכם מי שצורח הכי חזק, יש יותר סיכוי שיקבל את מבוקשו (ייתכן שהיא גם צודקת בכך). כמו כן, אולי היא לא פיתחה דרכים טובות מספיק להביע את עצמה ואת צרכיה באופן מקובל יותר, וכשהיא מאוד מתוסכלת זה הפתרון הכי טוב מבחינתה שהיא מצאה.
לא כתבת אם את אם יחידנית או שיש גם אבא מעורב. כדאי לשבת ולחשוב איך ללמד את הילדה להביע רגשות עוצמתיים - כמו תסכול, קנאה, כעס וכדומה - בדרכים נאותות יותר. תנסי להחמיא לה כשהיא מביעה עצמה בצורה טובה, ולהציב גבולות עדינים אך תקיפים כשהיא נוהגת בדרך לא מתאימה. כמו כן, חשוב לחשוב יחד איתה על דברים שיכולים להרגיע אותה כשהיא כועסת, בהתאם להעדפותיה ולהיכרות שלך עמה.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)