מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבן בן אוטוטו 4 מעונינת לקחת אותו למיכל23/11/2010
פסיכולוג ... התחלנו את השנה עם גן לראשונה
היה לנו בעיות שהשתפרו אך לא נעלמו עד כדי בכלל
שלוש פעמים נכחנו אצל רופא מומחה בהפרעות קשב וריכוז
ומילאנו שאלונים הורים גננת
זה היה מצחיק אצלנו הכול היה נינוח שלו ושקט ואצל הגננת הרוב היה רע
לא ביצענו איבחון מפאת גילו אבל האבחנה של הרופא היתה שיש לילד בעית הסתגלות
ואם אין בעיות עם הילד בבית בכול סטואציה שהיא אזר אורך רוח סבלנות ועבודה על הילד
גם מהבית וגם מהגן , כי בעיות קשב וריכוז מופיעים בכול מקום ואין מצב שבגן כן בבית לא
אני מחינתי הייתי מוכנה בצע איבחון כי הילד יש לו סבלנות ליצירה\משחק \ עבודה \ סיפור
כרגע למרות שיש שיפור אך לא מלא
בשבוע האחרון הילד התחיל להיות אלים על חלשים
התחלתי לערוך איתו שיחות על זה בבית וחשבתי אולי יש מקום לערב איש מקצוע
כי לי הוא משקר ולא אומר את כול האמת רק מהגננת אני יודעת את התמונה המלאה
ופתאום האלימות -איך זהפרץ פתאום לחיו ...
מה דעתכם יש צורך או מיותר ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי פסיכולוג
ד''ר שירי שדה שרביט25/11/2010מיכל שלום,
קשה לייעץ בנושא הזה דרך היכרות שטחית בפורום. כנראה שכבר התחלתם לפנות למומחים בהתפתחות הילד (כמו הרופא) כיוון שאתם והסביבה נתקלים בקשיים עם הילד. זו סיבה מספיק טובה להתייעץ בצורה מעמיקה יותר עם פסיכולוג/פסיכותרפיסט המומחה בילדים. הוא יוכל להתרשם באופן נרחב יותר מהילד ומכם, ולהציע אם צריך טיפול, ואם כן - איזה.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)