מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ישן עם אבאירדנה25/11/2010
שלום רב,
יש לי בן מנישואי הראשונים, הוא בן 8, בכיתה ג'. ילד מקסים, חכם וחברותי.
אני נשואה פעם שניה ויש לי עוד תינוקת, והגרוש שלי ללא בת זוג.
הבן נגמל מהרטבת לילה רק לאחרונה, עד אז היה ישן לרוב עם "תחתוני חיתול" (Pull-Ups).
מזה כ- 3 חודשים, לאורך תהליך הגמילה ועד שנגמל לחלוטין הוא ישן בתחתונים רגילים. הגמילה היתה ספונטנית, ללא טיפול.
לאחרונה הסתבר לי שאצל אבא שלו הוא ממשיך לישון עם תחתוני חיתול, מפני שהוא ישן עם אבא שלו במיטה והוא אינו מעוניין שלילד יברח פיפי במיטה שלו. לשאלתי הוא ענה שהוא ישן עם אבא כל פעם שהוא אצלו ולא רק מדי פעם.
חשוב לציין שהוא ישן אצל אבא פעמיים בשבוע וכל סוף שבוע שני, כך שהזמן שהוא שם הוא משמעותי.
אני מרגישה שהדבר לא טוב משתי סיבות: ראשית, הוא כאילו לא משלים לחלוטין את גמילת הלילה שלו. שנית, ויותר חשוב, זה נראה לי לא בריא שילד בכזה גיל ישן דרך קבע עם אבא שלו.
אשמח לשמוע את דעתכם.
האם זה לא בעייתי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישן עם אבא - תגובה
סמדר ריינר25/11/2010שלום ירדנה,
אני חייבת לשתף אותך שאני מרגישה אי נוחות לענות לאנשים גרושים על דברים שקורים אצל הגרוש שלהם.
אני מציעה שתנסי לפנות עם הגרוש יחד לאיש מקצוע מוסכם על שניכם כדי לעזור לכם בחיוקי הדעיות לגבי גידול הילד שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שלי בשאלה הזו
ירדנה25/11/2010הייתה להבין האם יש בכלל צורך שאפנה אל הגרוש שלי.
באופן עקרוני אני לא נוהגת להתערב בכלל במה שהוא עושה עם הילד אצלו, אלא שכאן עולה לי שאלה האם זה משהו שבעטייו סביר שאחרוג ממנהגי ואפנה אליו.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)