מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לגונן על ילד מחוסר יחס של אביושא25/11/2010
אני ובעלי פרודים מזה כחצי שנה וכתוצאה מכך אני ובני בן ה3 עברנו לגור אצל הורי ובעלי אצל אמו לבעלי "אין זמן "בשביל לראות את הילד באמצע השבוע או בשביל להתקשר אליו אלא רק לראות אותו פעם בשבועיים (אני אין לי בעיה שיבוא או שיתקשר אליו אך הוא בטענה שאין לו זמן) אציין רק שהוא לא עובד כבר חודש הוא מדבר אם הילד רק אם אני מתקשרת אליו(כי הילד מבקש) השאלה שלי איך אני יכולה לגונן עליו ולא לגרום לו אכזבות מיותרות
בעלי לא מבין שהתנהגות זו פוגעת בילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לגונן על ילד מחוסר יחס של אביו - תגובה
ליאת גרוס25/11/2010שלום לך. אכן מצב מורכב ובעייתי. חוויה מתסכלת של חוסר שליטה...
אני בטוחה שכבר ניסית לדבר עם האב ושזה לא ממש עזר. לא כדאי לנסות לשוחח איתו שוב. גם לא כדאי להתעסק עם זה יותר מידי. זה לא בשליטה שלך.
נסי לספק לילד הרבה חום ואהבה. מקום יציב ובטוח. כמו הרבה אימהות חד הוריות שעושות עבודה נפלאה. במקביל תיזהרי לא ללכלך על האב. להסביר לילד שהאב אוהב אותו אך לא יכול להיפגש איתו הרבה.
אני יודעת שזה קשה אבל נסי להרפות... זה המצב... עוד מאבקים בינכם לא יוסיפו.
אם את תתפסי את האב כחסר אחריות העושה נזק בלתי הפיך לילד - כך גם הילד יתפוס ואכן יווצר נזק . נסי להתייחס לבעל לאל איש מסכן שלא מוצא את עצמו כרגע ולא פנוי רגשית להיות אבא. אולי בהמשך, כשיארגן קצת את חייו יוכל להתפנות להתייחס גם לחיים של אחרים.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינון על הילד
שא28/11/2010תודה על התשובה אבל אני לא מצליחה לעשות זאת זה כואב לי מידי לראות אותו נפגע יש לילד את כל האהבה מימני והוא יודע ומרגש זאת לא חסר לו שום דבר רגשי וחומרי.
יש לו יציבות ( גם המפגשים אם אבא שלו יציבים )פעם בשבועיים ואני מרגישה כאילו אני פוגעת בו - בכך שאין לי את היכולת לגונן עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)