טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך הפסיכולוגית.ביתי בת כימעט 15 מיתקשה לקום בבוקר.היא הולכת לישון מאוד מאוחר בלילה ולכן היא מתקשה לקום בבוקר.אני צריכה להעיר אותה מס רב פעמים לקום בבוקר.אים אני מקימה אותה בשעה 6:45 כל 5 דקות אני צריכה לשוב למיטתה ולהעיר אותה.עד שהיא מתעוררת ב7:40 והיא נאלצת לצאת מהבית בריצה ללא ארוחת בוקר בדקה האחרונה.כיצד עליי לינהוג במיקרה זה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רק אדייק, שמי נעמה ואני יועצת ומנחת הורים. איני פסיכולוגית.
המקרה שאת מתארת מציג בעיה של ההורים ולא של הנערה. הנערה מתנהגת כנערה, עושה מה שמתחשק לה. תפקידכם הוא להציב לה גבולות ברורים. להגדיר שעת הליכה לשינה(נכון, היא ילדה גדולה, אבל אם אינה אחראית אלא הן תוצאות מעשיה. לכל דבר יש מחיר ואת זה היא צריכה להבין.
הגבילו את שעת השינה כהתחלה. ההעבירו את אחריות הקימה לידיה. הנחו אותה לכוון מס' שעונים. אל תכינו בעבורה את ארוחת הבקר. כשהיא תבין שלא את מוטרדת מהעניין, זה יתחיל להפריע גם לה.
בהצלחה!
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד