הקימה בבוקר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקימה בבוקר
    גילה
    25/11/2010

שלום לך הפסיכולוגית.ביתי בת כימעט 15 מיתקשה לקום בבוקר.היא הולכת לישון מאוד מאוחר בלילה ולכן היא מתקשה לקום בבוקר.אני צריכה להעיר אותה מס רב פעמים לקום בבוקר.אים אני מקימה אותה בשעה 6:45 כל 5 דקות אני צריכה לשוב למיטתה ולהעיר אותה.עד שהיא מתעוררת ב7:40 והיא נאלצת לצאת מהבית בריצה ללא ארוחת בוקר בדקה האחרונה.כיצד עליי לינהוג במיקרה זה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקימה בבוקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקימה בבוקר - תגובה

נעמה סבג שמש
    27/11/2010

גילה שלום,

רק אדייק, שמי נעמה ואני יועצת ומנחת הורים. איני פסיכולוגית.

המקרה שאת מתארת מציג בעיה של ההורים ולא של הנערה. הנערה מתנהגת כנערה, עושה מה שמתחשק לה. תפקידכם הוא להציב לה גבולות ברורים. להגדיר שעת הליכה לשינה(נכון, היא ילדה גדולה, אבל אם אינה אחראית אלא הן תוצאות מעשיה. לכל דבר יש מחיר ואת זה היא צריכה להבין.

הגבילו את שעת השינה כהתחלה. ההעבירו את אחריות הקימה לידיה. הנחו אותה לכוון מס' שעונים.
    אל תכינו בעבורה את ארוחת הבקר. כשהיא תבין שלא את מוטרדת מהעניין, זה יתחיל להפריע גם לה.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו