טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוב חוזרת על השאלה כי לא עניתם לי, ילדה בת 3.5 ספרה לי שחברה מהגן נגעה לה בפות. היא ספרה שהן נכנסות יחד לשירותים, רואה איך השניה עושה פיפי וגם נגעו אחת לשניה. לא ידוע לי כמובן כמה פעמים זה קר. קשה לשאול אותה בגיל הזה. אני הסברתי לה שמותר לה לגעת בפיפי שלה אבל שזה הפרטיות שלה ולאחרים לא לתת לגעת. אבל אני חייבת לציין שדיברתי איתה כמה פעמים על הנושא בעבר, לפני כניסה לגן עירייה והנה זה קרה. שתפתי את הגננת וביקשתי שתראה מה קורה ביניהן. האם עלי לדאוג שזה קרה לביתי גם מבחינת המשמעות עליה וגם האם בה משהו לא בסדר? אני ברגשות מבולבלים. אני יודעת שטבעי להסתקרן ולהתנסות אבל האם זה לא מוקדם מידי? ניסיון "רציני מידי" ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גילי, לא זה לא מוקדם מדי, ולא רציני מדי. הדבר היחיד שיש מקום לברר אותו כאן לדעתי זה אם נעשה משהו בניגוד לרצונה. אם לא, אז מה שעשית זה בהחלט מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד