מבקשת מאוד עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבקשת מאוד עזרה
    גילי
    26/11/2010

אני שוב חוזרת על השאלה כי לא עניתם לי, ילדה בת 3.5 ספרה לי שחברה מהגן נגעה לה בפות. היא ספרה שהן נכנסות יחד לשירותים, רואה איך השניה עושה פיפי וגם נגעו אחת לשניה. לא ידוע לי כמובן כמה פעמים זה קר. קשה לשאול אותה בגיל הזה. אני הסברתי לה שמותר לה לגעת בפיפי שלה אבל שזה הפרטיות שלה ולאחרים לא לתת לגעת. אבל אני חייבת לציין שדיברתי איתה כמה פעמים על הנושא בעבר, לפני כניסה לגן עירייה והנה זה קרה. שתפתי את הגננת וביקשתי שתראה מה קורה ביניהן. האם עלי לדאוג שזה קרה לביתי גם מבחינת המשמעות עליה וגם האם בה משהו לא בסדר? אני ברגשות מבולבלים. אני יודעת שטבעי להסתקרן ולהתנסות אבל האם זה לא מוקדם מידי? ניסיון "רציני מידי" ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת מאוד עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת מאוד עזרה - תגובה

סמדר ריינר
    26/11/2010

שלום גילי,
    לא זה לא מוקדם מדי, ולא רציני מדי. הדבר היחיד שיש מקום לברר אותו כאן לדעתי זה אם נעשה משהו בניגוד לרצונה. אם לא, אז מה שעשית זה בהחלט מספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו