מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי קיצוני בהתנהגות אחיינית שליקרן פרסטי28/11/2010
אחיינית שלי בת להורים גרושים מגיל 3 הוריה נמצאים בתקשורת מינימלית ודי עויינת בינהם,למעשה מגיל 3 אחי גר אצל הוריי ואימי ואבי משמשים לה כסבתא וסבא מאוד מעורבים, אנחנו בית חם שמח ואוהב וכך גם הילדה, עבור הילדה להיות אצל סבא וסבתא היה הנאה רצופה,בשלוש השנים הללו הילדה עברה הרבה שינויים,מעבר דירות, אבא שלה חזר בתשובה ועוד,עדיין בכל השינויים האלה הילדה הייתה שמחה חיונית אנרגטית ומאושרת
עוד אוסיף שלילדה ישנה בעית עודף משקל.
בחודש האחרון חל שינוי קיצוני בהתנהגותה ביחס לאוכל מתאווה מאוד גדולה להיעדר רצון לאכול,מילדה מחבקת ואוהבת ילדה אדישה בשבועיים האחרונים היא מסרבת להגיע אל הוריי ומסרבת לקשר עם אבא שלה שהקשר ביניהם עד כה היה מקסים.הנושא נבדק מול יועצת בית הספר ועל פניו מסתבר שהילדה מסתדרת מצויין הן חברתית והן לימודית.
הנושא מדאיג אותנו מאוד והאפשרויות שלנו להתערב בנושא מוגבלות.
החשד שלי,שייתכן והילדה מקבלת ריטאלין ואמא חוששת לספר לאחי בשל תגובתו לנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי קיצוני בהתנהגות אחיינית שלי - תגובה
סמדר ריינר28/11/2010שלם קרן,
לא ציינת מה גיל הילדה, וגם לא ציינת מה השאלה שלך בעצם. הרי לנו דרך לדעת אם האמא נותנת ריטלין או לא, זו אפשרות, אבל לא אפשרות בלעדית.
אני גם רואה לנכון לציין שסוג כזה של מעורבות שנדרשת מאיתנו בתוך סכסוך גירושין ששמענו רק צד אחד שלו, וגם לא צד שהוא הורה, היא בעייתית בעיני.
נראה לי יותר נכון שההורים יגיעו להסכמה ביניהם על גורם טיפולי שיוכל להבין טוב יותר מה קורה ומה פשר השינוי בהתנהגות שלה.
אם הילדה מסרבת להגיע לאביה, יש בהחלט מקום לפנות לעובדת הסוציאלית המתאימה כדי לטפל בהסדרי הראייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)