שינוי קיצוני בהתנהגות אחיינית שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי קיצוני בהתנהגות אחיינית שלי
    קרן פרסטי
    28/11/2010

אחיינית שלי בת להורים גרושים מגיל 3 הוריה נמצאים בתקשורת מינימלית ודי עויינת בינהם,למעשה מגיל 3 אחי גר אצל הוריי ואימי ואבי משמשים לה כסבתא וסבא מאוד מעורבים, אנחנו בית חם שמח ואוהב וכך גם הילדה, עבור הילדה להיות אצל סבא וסבתא היה הנאה רצופה,בשלוש השנים הללו הילדה עברה הרבה שינויים,מעבר דירות, אבא שלה חזר בתשובה ועוד,עדיין בכל השינויים האלה הילדה הייתה שמחה חיונית אנרגטית ומאושרת
    עוד אוסיף שלילדה ישנה בעית עודף משקל.
    בחודש האחרון חל שינוי קיצוני בהתנהגותה ביחס לאוכל מתאווה מאוד גדולה להיעדר רצון לאכול,מילדה מחבקת ואוהבת ילדה אדישה בשבועיים האחרונים היא מסרבת להגיע אל הוריי ומסרבת לקשר עם אבא שלה שהקשר ביניהם עד כה היה מקסים.הנושא נבדק מול יועצת בית הספר ועל פניו מסתבר שהילדה מסתדרת מצויין הן חברתית והן לימודית.
    הנושא מדאיג אותנו מאוד והאפשרויות שלנו להתערב בנושא מוגבלות.
    החשד שלי,שייתכן והילדה מקבלת ריטאלין ואמא חוששת לספר לאחי בשל תגובתו לנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי קיצוני בהתנהגות אחיינית שלי - תגובה

סמדר ריינר
    28/11/2010

שלם קרן,
    לא ציינת מה גיל הילדה, וגם לא ציינת מה השאלה שלך בעצם. הרי לנו דרך לדעת אם האמא נותנת ריטלין או לא, זו אפשרות, אבל לא אפשרות בלעדית.
    אני גם רואה לנכון לציין שסוג כזה של מעורבות שנדרשת מאיתנו בתוך סכסוך גירושין ששמענו רק צד אחד שלו, וגם לא צד שהוא הורה, היא בעייתית בעיני.
    נראה לי יותר נכון שההורים יגיעו להסכמה ביניהם על גורם טיפולי שיוכל להבין טוב יותר מה קורה ומה פשר השינוי בהתנהגות שלה.
    אם הילדה מסרבת להגיע לאביה, יש בהחלט מקום לפנות לעובדת הסוציאלית המתאימה כדי לטפל בהסדרי הראייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו