מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אפשר להגביר ביטחון עצמירונית אשטמקר29/11/2010
ילדתי בת השנתיים וחצי היא נימצאת איתי בבית בחודשים האחרונים.ולפני כמה שבועות השבו בינה לבין אחיין שגם הוא באותו גיל בערך.מאז שהם נולו תמיד אמרו שהוא יכול לעשות לעשות דברים שהיא לא מסוגלת שהוא מתפתח מהר והוא יותר חכם.תמיד בדקו אותנו אם זה היה במפגשים מה היא לובדת איזה סיכה יש לה מה היא יודעת לעשות בקיצר השווה שממש לא נעימה ניסינו להמנע מהמפגשים האלה כי אני ובעלי יודעים שהם לא ישתנו ולא נוכל לשנות אותם.איך במפגש האחרון היא כמובן עשו לה מבחן קטן וצחקו עליה .אני לא הבנתי את הסיבה וכמובן שגם היא לא
ומאז הביטחון של ביתי ממש נמוך היא נהפכה להיות ילדה שקטה מאוד מופנמת
איך אפשר להחיר ולעזור לה לפתח את הבטחון העצמי שלה?
והאם יש דרך להסביר לילדה שאנשים לא נחמדים תמיד?
מאוד חשובלי שהביחון העצמי שלה יחזור כי היא ילדה מאוד חכמה ומלאת שמחת חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר להגביר ביטחון עצמי - תגובה
סמדר ריינר29/11/2010שלום הודיה,
לא הנבנתי מי השווה? האם אתם מדברים על משפחה? על חברים?
אני חושבת שקודם כל צריך להעיר לאותם אנשים שאתם לא מוכנים להשוואות האלה. אם אתם רוצים ילדה עם ביטחון עצמי, קודם כל צריכים להיות לה הורים עם ביטחון עצמי. מעבר לזה כדאי להדגיש בפניה בהזדמנויות שונות מה היא כן עושה טוב, ולחזק אותה על כך הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי
רונית אשטמקר29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
רונית אשטמקר29/11/2010קודם כל תודה רבה שעניתם לי אתם עושים עבודת קודש.שאנחנו נימצאים אצל המשפחה תמיד יש את ההשוואה מי מהילדים יודע יותר טוב?מי מפותח יותר וכאלה
לעמים יש אפילו את ההשואה שלי יש את הדברים הכי מדהימים שקשה למצוא ורק לי יש את הכי יפה והכי שווה זה מאוד מפריע לי שיש את ההשוואה הזאת
אבל אפשהו אני מדחיקה וכרגע זה פגע בילדה הקטנה שכל הביטחון שלהנהרס כי לגלגו לה
ברור שאני כעסתי.ועמדתי בשבילה ישר ולא נתתי להם להמשיך אבל זה כבר היה מאוחר מידי.כי ביתי הייתה בסלון עם הדודים וכל הילדים ואני עזרתי לאמא שלי במטחבח עם עוד אחות.כששמעתי את זה רצתי ישר וחיבקתי אותה ואמרתי לדודים שזה לא במקום אתם צריכים לשחק איתה ולא לבחן אותה ברור שהילדה תמיד רואה אותי ואת בעלי עם ביטחון תמיד לא משנה עם זה בשכונה שכולם אוהבים אותנו,או בסופר או בקניון שמחמיאים לנו ואז מתחילים סתם לפתח שיחה
בכל אופן הילדה מאוד חכמה ונבונה האם יש דרך מהירה להגביר את הביטחון בחזרה ?
אני פשוט מודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
סמדר ריינר30/11/2010שלום הודיה,
לא, זה לא היה מאוחר מדי. עצם זה שהילדה ראתה אותכם מגינים עליה ולא מוכנים לזה יותר זה כבר מחזיר לה את הביטחון.
מעבר לזה רק לתת חיזוקים חיוביים כמו שציינתי קודם. אין פטנט אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)