איך אפשר להגביר ביטחון עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אפשר להגביר ביטחון עצמי
    רונית אשטמקר
    29/11/2010

ילדתי בת השנתיים וחצי היא נימצאת איתי בבית בחודשים האחרונים.ולפני כמה שבועות השבו בינה לבין אחיין שגם הוא באותו גיל בערך.מאז שהם נולו תמיד אמרו שהוא יכול לעשות לעשות דברים שהיא לא מסוגלת שהוא מתפתח מהר והוא יותר חכם.תמיד בדקו אותנו אם זה היה במפגשים מה היא לובדת איזה סיכה יש לה מה היא יודעת לעשות בקיצר השווה שממש לא נעימה ניסינו להמנע מהמפגשים האלה כי אני ובעלי יודעים שהם לא ישתנו ולא נוכל לשנות אותם.איך במפגש האחרון היא כמובן עשו לה מבחן קטן וצחקו עליה .אני לא הבנתי את הסיבה וכמובן שגם היא לא
    ומאז הביטחון של ביתי ממש נמוך היא נהפכה להיות ילדה שקטה מאוד מופנמת
    איך אפשר להחיר ולעזור לה לפתח את הבטחון העצמי שלה?
    והאם יש דרך להסביר לילדה שאנשים לא נחמדים תמיד?

מאוד חשובלי שהביחון העצמי שלה יחזור כי היא ילדה מאוד חכמה ומלאת שמחת חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר להגביר ביטחון עצמי - תגובה

סמדר ריינר
    29/11/2010

שלום הודיה,
    לא הנבנתי מי השווה? האם אתם מדברים על משפחה? על חברים?
    אני חושבת שקודם כל צריך להעיר לאותם אנשים שאתם לא מוכנים להשוואות האלה. אם אתם רוצים ילדה עם ביטחון עצמי, קודם כל צריכים להיות לה הורים עם ביטחון עצמי. מעבר לזה כדאי להדגיש בפניה בהזדמנויות שונות מה היא כן עושה טוב, ולחזק אותה על כך הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

רונית אשטמקר
    29/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

רונית אשטמקר
    29/11/2010

קודם כל תודה רבה שעניתם לי אתם עושים עבודת קודש.שאנחנו נימצאים אצל המשפחה תמיד יש את ההשוואה מי מהילדים יודע יותר טוב?מי מפותח יותר וכאלה
    לעמים יש אפילו את ההשואה שלי יש את הדברים הכי מדהימים שקשה למצוא ורק לי יש את הכי יפה והכי שווה זה מאוד מפריע לי שיש את ההשוואה הזאת
    אבל אפשהו אני מדחיקה וכרגע זה פגע בילדה הקטנה שכל הביטחון שלהנהרס כי לגלגו לה
    ברור שאני כעסתי.ועמדתי בשבילה ישר ולא נתתי להם להמשיך אבל זה כבר היה מאוחר מידי.כי ביתי הייתה בסלון עם הדודים וכל הילדים ואני עזרתי לאמא שלי במטחבח עם עוד אחות.כששמעתי את זה רצתי ישר וחיבקתי אותה ואמרתי לדודים שזה לא במקום אתם צריכים לשחק איתה ולא לבחן אותה ברור שהילדה תמיד רואה אותי ואת בעלי עם ביטחון תמיד לא משנה עם זה בשכונה שכולם אוהבים אותנו,או בסופר או בקניון שמחמיאים לנו ואז מתחילים סתם לפתח שיחה
    בכל אופן הילדה מאוד חכמה ונבונה האם יש דרך מהירה להגביר את הביטחון בחזרה ?
    אני פשוט מודאגת מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

סמדר ריינר
    30/11/2010

שלום הודיה,
    לא, זה לא היה מאוחר מדי. עצם זה שהילדה ראתה אותכם מגינים עליה ולא מוכנים לזה יותר זה כבר מחזיר לה את הביטחון.
    מעבר לזה רק לתת חיזוקים חיוביים כמו שציינתי קודם. אין פטנט אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו