ילדה בת 3 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 וחצי
    אפי
    29/11/2010

יש לי ילדה בת 3 וחצי . בדרך כלל מתנהגת יפה אבל בחודשים האחרונים יש לה התפרצויות של בכי ועקשנות מאוד חזקה. היא פתאום בוכה צועקת ומשתוללת ללא שליטה, לעיתים כחצי שעה. אני ובעלי מנסים בכל דרך אפשרית להציע לה הכל (הפתעות..) ולשאול אותה מה היא רוצה , אפילו ניסנו בדרך של עונשים. כלום לא עוזר .. עד שהיא מתעייפת ונכנעת . היא פשוט לא מקשיבה לנו, כשאומרים לה שצריך נניח להתלבש בבוקר או לעשות פיפי בשירותים (לפעמים גם מפספסת את הפיפי תוך כדי בכי). בערך פעם ביום יש לה התפרצות כזו. יש לציין שבשאר הזמן היא ילדה מקסימה וכן ממושמעת . ואפילו עוזרת לי עם האח הקטן שלה , בן שנה ו-7 חודשים.
    המצב מגיע לייאוש לגמרי מצדי ומצד בעלי. הגננות בגן גם מעירות לנו לאחרונה על עקשנות רבה מאוד מצד הילדה (יש רגעים שהיא לא מקשיבה גם להן).
    האם זה הגיל? או פינוק (ילדה ראשונה שלא חסר לה כלום)? אנא עזרי לנו כי אנחנו על סף ייאוש.. איך להתנהג איתה בזמן התפרציות או בכלל??
    תודה מראש. אפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 3 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    30/11/2010

שלום אפי,
    נראה שאתם משדרים חולשה רבה לילדה. כאילו אם היא בוכה זה סוף העולם, וצריך להתחנן, ולעשות כל מיני דברים רק שלא תבכה. למה בעצם? באופן הזה היא משיגה המון התייחסות כשהיא בוכה, גם אם ההתייחסות שלילית.
    תנסו הרבה פחות להתרגש מהבכי שלה. גם אם הוא לוקח חצי שעה וגם אם יותר. אל תדאגו, זה לאט לאט יפסיק לקרות אם היא תראה שזה לא מעורר תגובה מיוחדת אצלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו