מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עיסוק סביב המיניותליאת29/11/2010
ערב טוב,
אני אמא לשלושה ילדים בן 8.5 בן 6.5 ובת 3. אני דיי טרודה לאחרונה בעקבות התנהגותו הייחודית של בני האמצעי. הדברים היו קיימים תמיד אך באופן מינורי יותר. לאחרונה, שמנו לב, אני ובעלי, שהילד עסוק מידי בכל מה שקשור לאברי המין הנשיים והזכריים. הוא מרבה להשתמש במילים : "בולבול" ו "ציצי". נוהג לצחוק בהתלהבות כאשר הוא רואה אישה עם חזה גדול בטלוויזיה (דבר שהגדול בכלל לא שם לב אליו). הוא נוטה לעיתים לגעת לעצמו באיבר המין ולחשוף אותו בפני בני המשפחה המצומצמת. כמובן שאת כל הפעולות הללו הוא עושה עם המון צחוק ילדותי והומור, אך משהו באנטואיציה שלי אומר לי שזה חריג. אני דיי חוששת לגבי התנהגותו כאשר אנחנו לא נמצאים בקרבתו ודואגת שהוא עלול לעשות מזה סוג של משחק כאשר הוא נפגש עם חברים מחוץ לבית. אין לי מושג איך להתמודד עם זה ואיך להתייחס לזה. על אף שהתגובה האנטואטיבית שלי כשהו נוגע בעצמו היא לומר לו שדברים כאלה עושים בפרטיות ולא לעיני כל.
איך להתייחס לזה? איך להגיב? מה לעשות? אשמח לקבל את עצתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוק סביב המיניות - תגובה
סמדר ריינר30/11/2010שלום ליאת,
הדאגה שלך מוצדקת. ההתנהגות של בנך היא חריגה ולא מתאימה לגיל. אני מציעה לך לפנות לטיפול מסודר כדי לבדוק את הבעיה לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)