עיסוק סביב המיניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עיסוק סביב המיניות
    ליאת
    29/11/2010

ערב טוב,
    אני אמא לשלושה ילדים בן 8.5 בן 6.5 ובת 3. אני דיי טרודה לאחרונה בעקבות התנהגותו הייחודית של בני האמצעי. הדברים היו קיימים תמיד אך באופן מינורי יותר. לאחרונה, שמנו לב, אני ובעלי, שהילד עסוק מידי בכל מה שקשור לאברי המין הנשיים והזכריים. הוא מרבה להשתמש במילים : "בולבול" ו "ציצי". נוהג לצחוק בהתלהבות כאשר הוא רואה אישה עם חזה גדול בטלוויזיה (דבר שהגדול בכלל לא שם לב אליו). הוא נוטה לעיתים לגעת לעצמו באיבר המין ולחשוף אותו בפני בני המשפחה המצומצמת. כמובן שאת כל הפעולות הללו הוא עושה עם המון צחוק ילדותי והומור, אך משהו באנטואיציה שלי אומר לי שזה חריג. אני דיי חוששת לגבי התנהגותו כאשר אנחנו לא נמצאים בקרבתו ודואגת שהוא עלול לעשות מזה סוג של משחק כאשר הוא נפגש עם חברים מחוץ לבית. אין לי מושג איך להתמודד עם זה ואיך להתייחס לזה. על אף שהתגובה האנטואטיבית שלי כשהו נוגע בעצמו היא לומר לו שדברים כאלה עושים בפרטיות ולא לעיני כל.
    איך להתייחס לזה? איך להגיב? מה לעשות? אשמח לקבל את עצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוק סביב המיניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוק סביב המיניות - תגובה

סמדר ריינר
    30/11/2010

שלום ליאת,
    הדאגה שלך מוצדקת. ההתנהגות של בנך היא חריגה ולא מתאימה לגיל. אני מציעה לך לפנות לטיפול מסודר כדי לבדוק את הבעיה לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו