סימני תסכול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • סימני תסכול
    אורית
    30/11/2010

    שלום וברכה.הילד שלי בן שנה ו4 חודשים. הוא נולד במשקל ממוצע אך מהר מאוד גדל וטיפס הרבה מעבר לממוצע. כרגע הוא שוקל כ-14 ק"ג. הוא ילד פעיל מאוד, לא יושב כל היום אם כי טרם התחיל ללכת. הוא מאוד מאוד אוהב לאכול. הסיבה שאני פונה איננה שהוא ילד יחסית גדול אלא דפוס האכילה שהוא אימץ. הוא איננו מסוגל לראות אוכל מבלי שיתנו לו גם כן. אני לא מתכוונת בזמן הארוחות אלא מעבר, בכל שעות הערות שלו. כאשר הוא רואה משהו (עכשיו הוא גם יודע איפה האוכל נמצא) הוא זועק שייתנו לו. אם אומרים לו שלא, שסיימנו ואכלנו מספיק.. הוא צועק, בוכה, מרביץ ממש בתסכול גדול. אני ממש לא רוצה למנוע ממנו אוכל, זה דבר בסיסי וקיומי אבל נראה שזה חורג מהנורמליות. בגן מרגיעים אותו כל הזמן עם אוכל.. מה אוכל לעשות? אני מקווה שהצגתי את הדברים באופן שממחיש את המצב..תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני תסכול

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • סימני תסכול - תגובה

    סמדר ריינר
    30/11/2010

    שלום אורית,
    קודם כל צריך להורות לגן להפסיק להרגיע אותו עם אוכל. דבר שני לא צריך להתרגש מאוד מכך שהוא בוכה כשהוא רואה אוכל, את לא מונעת ממנו אוכל, אם לדעת הרופא המשקל שלו תקין והוא אוכל מספיק אז אין כאן מניעת אוכל, זה לא רלוונטי בכלל להכניס את זה כטיעון. צריך לעמוד באופן עיקבי בבכי שלו ולא להישבר גם בבית וגם בגן.
    מעבר לזה כדאי ללמד ואתו כלים אחרים להרגיע את עצמו מלבד אוכל - למשל משחק, חיבוק, וכו'.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו