מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימני תסכולאורית30/11/2010
שלום וברכה.הילד שלי בן שנה ו4 חודשים. הוא נולד במשקל ממוצע אך מהר מאוד גדל וטיפס הרבה מעבר לממוצע. כרגע הוא שוקל כ-14 ק"ג. הוא ילד פעיל מאוד, לא יושב כל היום אם כי טרם התחיל ללכת. הוא מאוד מאוד אוהב לאכול. הסיבה שאני פונה איננה שהוא ילד יחסית גדול אלא דפוס האכילה שהוא אימץ. הוא איננו מסוגל לראות אוכל מבלי שיתנו לו גם כן. אני לא מתכוונת בזמן הארוחות אלא מעבר, בכל שעות הערות שלו. כאשר הוא רואה משהו (עכשיו הוא גם יודע איפה האוכל נמצא) הוא זועק שייתנו לו. אם אומרים לו שלא, שסיימנו ואכלנו מספיק.. הוא צועק, בוכה, מרביץ ממש בתסכול גדול. אני ממש לא רוצה למנוע ממנו אוכל, זה דבר בסיסי וקיומי אבל נראה שזה חורג מהנורמליות. בגן מרגיעים אותו כל הזמן עם אוכל.. מה אוכל לעשות? אני מקווה שהצגתי את הדברים באופן שממחיש את המצב..תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני תסכול - תגובה
סמדר ריינר30/11/2010שלום אורית,
קודם כל צריך להורות לגן להפסיק להרגיע אותו עם אוכל. דבר שני לא צריך להתרגש מאוד מכך שהוא בוכה כשהוא רואה אוכל, את לא מונעת ממנו אוכל, אם לדעת הרופא המשקל שלו תקין והוא אוכל מספיק אז אין כאן מניעת אוכל, זה לא רלוונטי בכלל להכניס את זה כטיעון. צריך לעמוד באופן עיקבי בבכי שלו ולא להישבר גם בבית וגם בגן.
מעבר לזה כדאי ללמד ואתו כלים אחרים להרגיע את עצמו מלבד אוכל - למשל משחק, חיבוק, וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)