שינת תינוק אצל האב לאחר פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינת תינוק אצל האב לאחר פרידה
    ענת
    30/11/2010

בני בן 6 חודשים, ואביו (הפרוד ממני מזה חודשיים)מתעקש שיישן אצלו מספר לילות בשבוע. אני מואד קשורה לילד ולא מצליחה להסתגל לשינת תינוק כה קטן מחוץ לבית בלעדי. האם תחושותי נכונות? מאיזה גיל מומלצת שינה בנפרד מהאם? אם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינת תינוק אצל האב לאחר פרידה - תגובה

נעמה סבג שמש
    01/12/2010

ענת שלום,

אני מאמינה שתינוק צריך הרגלים קבועים, שגרה ברורה ושינה במיטתו, בחדרו.
    אם את מניקה זה אף מקשה על עניין ההפרדות.

מי קם אליו בלילה בדר"כ? האם הוא מתעורר הרבה?
    שימי בצד את תחושותייך וצרכייך וכך תבקשי גם מהאב.
    חשבו: האם זה נכון בעבור הילד? האין זה פוגע בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק האם קמה בלילה

ענת
    01/12/2010

תודה על המענה!
    אך ורק אני קמתי לתינוק בלילה, למרות שאיני מניקה. אני סבורה שטובתו של הילד מעל הכל, ורצוי שתהיה לו מיטה קבועה והרגלים קבועים. מדובר בתינוק מאוד נוח ומקסים שקם בלילה פעם 1 בלבד. האם התשובות שלי לשאלותייך משנות את המקרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק האם קמה בלילה - תגובה

נעמה סבג שמש
    05/12/2010

ענת שלום,

תשובותייך מאפשרת לנסות ולראות את תגובותיו של הילד ואם המצב החדש יוצר קושי והתעוררויות נוספות או לא.

כאמא וכיועצת להורים, הייתי מעדיפה שהאב יפגוש את בנו לעתים קרובות, אך יימנע מעניין השינה בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו