מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת איך להגיב.פיבס30/11/2010
היום חברה סיפרה לי שבני {בן 4 בגן עירייה}שנמצא עם בתה באותו גן , הוריד לה אתמול את המכנסיים ונגע לה בעיבר מין. קשה לי מאוד להאמין כיוון שאנחנו הרבה מדברים איתו ומסבירים לו על הנושאים האלה. אפילו שיוצא לו לראות את הבטן שלי הוא אומר " אמא תכסי זה לא צנוע" או שהוא יוצא מהמקלחת ובתי בת השנה נוכחת בחדר הוא אומר" תלבישי אותי מהר זה לא יפה שהיא תראה לי, זה לא צנוע"
שאלתי אותו על זה והוא טוען שזאת ילדה נוספת שמשחקת איתם כל הזמן.הוא טוען בתוקף שזה לא הוא.
אני נסערת מאוד ולא יודעת איך להגיב . מול החברה ומול הגננות וחסר לי ישצא לו שם של סוטה כי גם ככה הוא מרביץ ונושך ילדים בגן וכולם כבר מתרחקים ממנו.
החברה מסננת את השיחות שלי ולא מוכנה לדבר איתי על הנושא. זרקה לי את הפצצה והלכה.
אשמח לקבל תגובה דחוף. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת איך להגיב. - תגובה
סמדר ריינר30/11/2010שלום לך,
צריך להבדיל בין מקרה שהילד הכריח אותה או שזה בא רק ממנו או שזה היה משחק של סקרנות מינית בין ילדים שיכול לקרות בגילאים האלה ולא מעיד על שום סטיה.
לא הבנתי באיזה סוג של מקרה מדובר. לכן קשה לי לומר לך איך להגיב.
מדובר בילד קטן מאוד ולכן הייתי נזהרת מלחשוב שהוא סוטה. גם הכעס והלחץ שלך כנראה לא מועיל ולכן הוא נסגר ולא משתף כרגע. אני מציעה שתרפי מהנושא, כבר הסברת לו כל מה שיכולת. אם משהו כזה יקרה בזמן הקרוב שוב, נסי להגיב בצורה עניינית ורגועה ופשוט לברר. לא כל משחק מיני בין ילדים הוא סטיה מסוכנת, ולפעמים תגובה חריגה מדי על סקרנות נורמלית יכולה גם היא לגרום לנזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)