פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    דליה
    30/11/2010

בניבן כמעט 7, בכיתה א', אני אם חד הורית ומסביבי משפחה גדולה חמה ותומכת..לפני יומיים לאחר הקראת סיפור לקראת השינה הוא החל לבכות בכי כואב וקורע לב, כאשר שאלתי לסיבת הבכי אמר שראה בחדשות שלאחרנה נשים נרצחות ושהוא פוחד עליי. התייחסתי באמפתיה ובכי שלו וניסיתי להרגיע אותו..היום לפני השינה חזר הבכי ושוב בשל פחדים עליי. ניסיתי לקשור את הבכי שלו לכך שאימי מאושפזת בבית חולים ומצבה לא טוב וייתכן שזה גם העלה את פחדיו, אימי מבוגרת מאוד וניסיתי לומר לו שגם לי יהיה קשה אם אימי תלך לעולמה ושאני מקווה שאני יהיה לצידו לעוד הרבה שנים כפי שאימי הייתה איתי..הוא נרדם לאחר שעשיתי לו סוג של דימיון מודרך והולכתי אותו למקומות שהוא אוהב (ים) הוא נרגע ונרדם האם מראה לכם נכון לקחת אותו לטיפול??איזה סוג טיפול מומלץ לגילהזה? אציין כי הוא ילד שמח, תלמיד טוב ואהוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים - תגובה

סמדר ריינר
    01/12/2010

שלום דליה,
    לא ציינת איזה סוג של חד הורית את, והאם יש אבא בתמונה. וגם לא ברור באמת מהיכן הפחד הזה בא ואיך הוא נראה לילד רלוונטי לחייו. ייתכן שזה נראה לו רלוונטי כייש אבות קצחו את הנשים שלהם, ואולי הוא חושש שזה יקרה גם אצלכם. אם אין אב בתמונה, ייתכן שהוא חושש באופן כללי שלך יקרה משהו ואז לא נשאר לו שום הורה.
    אם תתני יותר פרטים אנסה לעזור לך להתמודד עם כל אחת מהאפשרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו