מעבר גן באמצע השנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר גן באמצע השנה
    חן
    01/12/2010

ביתי בת 3 וחצי. בספטמבר החלה ללכת לגן נעמ"ת אחרי שנתיים בגן פרטי .הגיעה לשם ללא חברים.לצערי הקבוצה היא רב גילאית-רוב הקבוצה היא של ילדים בני שנתיים וחצי ואילו 5 נוספים הם בני גילה. למרות שהמפגשים מופרדים,עדיין יש תחושת התיילדות בגן.בנוסף-היום,אחרי 3 חודשים אני חושבת שמעון נעמת,שעובד עם מטפלות מובילות ולא גננות, מחסיר ומפספס את ההתקדמות של ביתי בתכנים וביכולות שלה. נראה כי אין שם יחס אישי שמעצים ומחזק נקודות אופייניות של ילדים.אני מתלבטת אם נכון להעביר אותה לגן קיבוצי למשך השנתיים הקרובות,ואז יהיה לה רצף גם בשנה הבאה,ובשנה שאחרי תלך לגן חובה ביישוב שלנו.
    עליי לציין כי ההתלבטות קשורה בעובדה שלילדתי בסה"כ נחמד בגן,היא אינה רואה את הדברים שאני רואה ומבחינתה זה "בסדר".
    אני רוצה שיהיה טוב מאד.ולא רק בסדר. האם עליי לבלוע את הצפרדע עד סוף השנה ולחכות ששנה הבאה תעבור לגן טרום חובה?? או להעבירה עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר גן באמצע השנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר גן באמצע השנה - תגובה

נעמה סבג שמש
    01/12/2010

חן שלום,

חשוב לי לדעת איך ביתך מתאקלמת בדר"כ במקום חדש. יש מי שקל לו יותר ויש מי שקשה לו.
    אם זו חוויה טראומטית עבורה- הייתי ממתינה עד סוף השנה.
    אם לא, ואת מדברת על רצף של שנתיים באותו הגן- ניתן לעשות את המעבר.

חשוב לעשות זאת עם המון רגישות, הכנה מראש, הדרגתיות ואינטליגנציה רגשית גבוהה.
    חשוב לא פחות שהפעם תהיה שלמה במאת האחוזים עם ההחלטה.

צעד לא פשוט, אבל שווה מחשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו