ילד בן 4 שעושה קקי רק בטיטול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 שעושה קקי רק בטיטול
    חיה
    06/12/2010

שלום
    יש לי ילד שעוד חודש חוגג 4 שנים
    הוא סובל מעצירויות ולכן מקבל תרופה טיבעית כדי שיהיה לו קקי אבל הוא לא מסכים בשום פנים ואופן לעשות קקי בשירותים
    אני לא מבינה למה יש לו את הפחד הזה וכול מה שניסיתי לא עוזר לגמול אותו מהטיטול
    אני כבר מיואשת ורוצה לגמול אותו מהטיטול
    מה עליי לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 שעושה קקי רק בטיטול - תגובה

סמדר ריינר
    08/12/2010

שלום חיה,
    זה פחד שיש להרבה ילדים. אני מפנה אותך לעמודת "שאלות נפוצות" לתשובה העוסקת בעניין. אין ברירה , יש צורך בסבלנות כאן. זה לא יימשך לנצח, אל תדאגי:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עובר, בכל זאת אולי כמה טיפים

שלי
    09/12/2010

חיה שלום,

אנחנו עברנו את זה גם עם בננו ואני מזדהה עם התסכול והכעס, אך חשוב להבין שזה קיים וידוע וחולף:).
    אחנו בערך בגיל 4.5 אולי קצת יותר הלכנו לטיפול פסיכולוגי בעניין שקידם אותנו אך רק מעט.
    אומר לך מניסיון:
    1. חשוב לשלול או לאשש האם הפחד הוא "סתמי" או תולדה של אירוע טרומאתי.
    2. לשדל את הילד (שגם סוסל מהעניין) לעשות את הקקי בטיטול- תחתון כשלב ראשון.
    השלב השני יהיה לשכנע אותו לסיר (אצלנו עד כאן זה היה בתיווכה של הפסיכולוגית)
    ואז גיליתי את הישבנון- מקטין אסלה, לא זה עם המדרגה , אלא ממש כמו תושבת לאסלה שמקטינה את הפתח (המפחיד) ויש עליו אטרקציות של מוזיקה, זה עבד!
    ולאט לאט הגענו לאסלה, היום (גיל 6) תודה לאל בלי בעיות בכלל בבית, אם כי הוא לא עושה במקומות אחרים (גם זה יגיע).

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו