מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שלא נחאורי06/12/2010
היום הייתי במסיבת חנוכה של ילדי בגן ושמתי לב שילדי לא יכול היה לשבת בשקט כשאר הילדים. הוא כל הזמן היה חייב ליהיות בתנועה.זה מאוד מדאיג אותי
עניין נוסף, בשלושה - ארבעה חודשיים האחרונים ילדי כל הזמן בודק גבולות, מפיל חפצים, מפרק מגדלים של לגו, שופך כוס חלב, תולש דפים מספרים. זה קורה גם בגן והגננת אמרה שהיא עובדת איתו קשה בעניין הזה.
אני שמה לב שכשאני אומרת לא. אסור. או מתייחסת בכל צורה שהיא למה שהוא עושה, הוא רק ממשיך יותר. כשאני מתעלמת, הוא נוטה להפסיק (אבל גם לא תמיד)
הוא גם מקנטר- כשילד מבקש להתכבד מהחטיף שיש לו, אני מעודדת אותו לתת ואז הוא מושיט יד עם חטיף וכשהילד בא לקחת הוא מהרשם את החטיף בפה- אני חייבת לציין שזה מאוד מביך אותי ואני בדכ נותנת בשלב זה בעצמי לילד
בני בן שנתיים ושלושה. בן יחיד. נמצא בגן חמש שעות ושאר היום איתי. מדבר שוטף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שלא נח - תגובה
נעמה סבג שמש08/12/2010אורי שלום,
מהתיאור, ומבלי להכיר את הילד ואת מורכבות העניין, איני יודעת אם יש כאן רק בעיה של גבולות או גם בעיה רגשית.
הייתי ממליצה בחום לפנות להדרכת הורים כדי לקבל מעט כלים והכוונה איך לכוון יותר את הילד ואיך להעניק לו גבולות. מפגש או שניים בהחלט יוכלו לתרום ולמקד אתכם.
אתם מוזמנים לקרוא גם באתר שלי קצת מאמרים בנושא הגבולות, אוקיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)