ילד שלא נח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שלא נח
    אורי
    06/12/2010

היום הייתי במסיבת חנוכה של ילדי בגן ושמתי לב שילדי לא יכול היה לשבת בשקט כשאר הילדים. הוא כל הזמן היה חייב ליהיות בתנועה.זה מאוד מדאיג אותי
    עניין נוסף, בשלושה - ארבעה חודשיים האחרונים ילדי כל הזמן בודק גבולות, מפיל חפצים, מפרק מגדלים של לגו, שופך כוס חלב, תולש דפים מספרים. זה קורה גם בגן והגננת אמרה שהיא עובדת איתו קשה בעניין הזה.
    אני שמה לב שכשאני אומרת לא. אסור. או מתייחסת בכל צורה שהיא למה שהוא עושה, הוא רק ממשיך יותר. כשאני מתעלמת, הוא נוטה להפסיק (אבל גם לא תמיד)

הוא גם מקנטר- כשילד מבקש להתכבד מהחטיף שיש לו, אני מעודדת אותו לתת ואז הוא מושיט יד עם חטיף וכשהילד בא לקחת הוא מהרשם את החטיף בפה- אני חייבת לציין שזה מאוד מביך אותי ואני בדכ נותנת בשלב זה בעצמי לילד

בני בן שנתיים ושלושה. בן יחיד. נמצא בגן חמש שעות ושאר היום איתי. מדבר שוטף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שלא נח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שלא נח - תגובה

נעמה סבג שמש
    08/12/2010

אורי שלום,

מהתיאור, ומבלי להכיר את הילד ואת מורכבות העניין, איני יודעת אם יש כאן רק בעיה של גבולות או גם בעיה רגשית.

הייתי ממליצה בחום לפנות להדרכת הורים כדי לקבל מעט כלים והכוונה איך לכוון יותר את הילד ואיך להעניק לו גבולות. מפגש או שניים בהחלט יוכלו לתרום ולמקד אתכם.

אתם מוזמנים לקרוא גם באתר שלי קצת מאמרים בנושא הגבולות, אוקיי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו