בתי שלחה לי הודעה שאביה בוגד בי..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי שלחה לי הודעה שאביה בוגד בי..
    סמדר
    07/12/2010

לאחר ויכוח סוער עם אביה וכעס רב התקשרה אלי בתי "להתלונן" על אביה לאחר חילופי מילים בנינו סיימנו את השיחה. לאחר מספר דקות קיבלתי ממנה SMS "רק תדעי שהוא בוגד בך" (י ש דברים בגו) התקשרתי אליה והיא אמרה שכבר הרבה זמן היא יודעת, קלטה כל מני סימנים..
    אמרתי לה שאדבר איתה על זה כשאגיע הביתה.
    שאלתי:מה לומר לה כדי להקל עליה שלא תישא משא כל כך כבד של כעס כלפי אביה ובמקביל לא להעביר לה מסר שזה בסדר להיות עם משהו שבוגד בך ובמקביל לא ממש להודות שיש אמת בנושא (או שכן להודות).היא ביקשה שאתגרש ממנו כבר (היא נורא כועסת).
    אודה לתגובתכן (בתי בת 11)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי שלחה לי הודעה שאביה בוגד בי.. - תגובה

ליאת גרוס
    07/12/2010

שלום סמדר
    אכן מצב לא פשוט.
    לדעתי חשוב להעביר את המסר: "תודה שסיפרת לי. יש כל מיני דברים שקורים. יכול להיות שזה נכון אבל זה עניין שלי ושל אבא. זה ביני לבין אבא ולא קשור אלייך בכלל או לקשר של כל אחד מאיתנו כלפייך. זו לא האחריות שלך. את לא אחראית על הזוגיות שלנו. את לא צריכה להיות נאמנה לאחד מאיתנו או לבחור צד. שנינו אוהבים אותך מאד.
    ההחלטה אם להתגרש או לא היא שלנו. את תהיי הראשונה לדעת . הוא יישאר אבא
    שלך בכל מצב".
    מאד חשוב לא לשתף אותה בכעסך כלפי האב ולא להשתתף איתה בכעס שלה מולו.
    רצוי להחליט מה עושים עם הנישואים ולעדכן אותה כדי שלא תחייה בחוסר ודאות.
    חשוב מאד לא לערב אותה בעינייני הזוגיות. זה לא עניין שלה. זה מעורר בה פחד. היא לא יכולה להבין וזה פשוט לא מתאים.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי שלחה לי הודעה שאביה בוגד בי

סמדר
    08/12/2010

היא לא תוותר בכזו קלות היא תשאל שאלות..איך את מסכימה להיות איתו וכו? האם להודות בפניה שאני יודעת על כך? ומה דעתי על כך?
    לגבי גירושין-אין לנו כרגע אפשרות כלכלית להתגרש-כולם יסבלו מזה.אני יודעת שזה נשמע קר אך זה המצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתי שלחה לי הודעה שאביה בוגד בי - תגובה

ליאת גרוס
    10/12/2010

שלום סמדר
    אני יודעת שיש בך חלק שרוצה לשתף אותה יותר. לדעתי לא כדאי. היא לא באמת מסוגלת להבין. לא נראה לי נכון לשתף ילדה בשיקולים כאלו.
    את יכולה להגיד שאת יודעת ובוחרת כיצד לפעול. תסירי ממנה את האחריות. היא לא צריכה לדאוג לך. זה העניין העיקרי. תאמרי לה שזה עניין שלך ואת מתמודדת איתו היטב. שלא תדאג . את יודעת מה את עושה. תנסי לשדר מסר שהמאבק הוא בינך לבן אבא ולא בינה לאף אחד מכם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו