עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    טלי
    07/12/2010

הבת שלי בת שנתיים תמיד היתה ילדה מקסימה וממושמעת בשבועיים האחרונים שאני שמה אותה לישון במיטה היא מורידה לי את כל המצעים והשמיכה זורקת על הריצפה ובנוסף מתחילה להתפשט מורידה מעלייה את כל הבגדים וגם לאחר שאני כועסת היא עושה את שוב ושוב מה עושים ??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה???

טלי
    08/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

סמדר ריינר
    08/12/2010

שלום טלי,
    ההתנהגות שאת מתארת היא באמת לא ברורה, וקשה ללא רקע לנסות להבין את משמעותה. תנסי אם את יכולה לתת יותר רקע אודות הילדה והמשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

טלי
    09/12/2010

הכוונה היא שהילדה תמיד היתה ממושמעת היא תאומה, אבל בשבועיים האחרונים היא נהייתה קשה כל מה שמבקשים ממנה היא מסרבת שאלתי את הגננת שלה היא אומרת שהכל רגיל בגן וכן היא קצת יותר הקשנית, והיא ממרידה גם את אחותה לקום מהמיטה ולעשות שטויות, בבית הכל מתנהל רגיל מתייחסים אליה ואל אחותה כמו נסיכות אין שום שינוי בהתנהגות חץ מזה כשניא במיטה מה לעשות אוליי לא להתייחס וזה יעבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סמדר ריינר
    12/12/2010

שלום טלי,
    יש בהחלט דברים שנכון ויעיל לא להתייחס אליהם, אם את מסוגלת - זה מצויין. כי ייתכן מאוד שהמטרה היא השגת תשומת לב, אם זה לא ישיג את מטרתו, לא תהיה להתנהגות סיבה להתקיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו