טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שושי אני מעוניינת להתייעץ איתך יש לי ילדה בת 10 שגרה אצל הגרוש שלי היא לא מסתדרת עם אחותה הקטנה וכאשר היא היתה גרה אצלי כל הזמן היא רצתה שאני יהיה רק בשבילה היום היא חייה אצל אביה ואצלו יש יותר משמעת כאשר היא היתה גרה אצלי היא הרגישה כאילו אני חברה ולא היתה מקשיבה לי וזה היתבטא בירידה בלימודים לכן עברה לגור אצל אביה אך אני מרגישה שאנחנו מתרקות מה לעשות ? שכחתי לציין שיש לה בעיות קשב וריכוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמע לי שהילדה שלך חיפשה דמות סמכותית שתציב לה גבולות ברורים. ילדים עם הפרעות קשב וריכוז זקוקים יותר מילדים אחרים לגבולות בשל הקשיים שלהם להתארגן, להתמיד ולנהל את עצמם וחייהם. הנוכחות הסמכותית של מבוגר מפחיתה הרבה חששות וחרדה. נשמע שהיא זקוקה גם לך בתפקיד הורי מכוון ותומך. בעיקר ככל שהיא מתקרבת לגיל ההתבגרות. שושי יעקובי פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד