לא מקבלות את הבן זוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מקבלות את הבן זוג
    אילנית
    08/12/2010

אני גרושה כשנה וחצי, יש לי 3 בנות, 14 וחצי , 13, 9.
    יש לי בנזוג כשנה , הבנות אמנם הפנימו את זה ומקבלות את המצב הבעיה היא עם הבת הגדולה.
    היא מתמרדת וטוענת שהיא לא אוהבת את הבנזוג, הסברתי לה שהיא לא חייבת לאהוב אלא לכבד, ושהוא לא יהיה תחליף של אבא לעולם.
    היא מתמרדת בבית ועושה סצנות ומניפולציות , ממרידה את האבא שלה כלפיי.
    אני ובנזוגי רוצים לפתוח פרק ב' בחיינו לצד הבנות ולא יכולים מהחשש " להפסיד" את הילדה.
    חשבנו על לעבור דירה לאזור אחר אך הבנות לא מסכימות בכל תוקף כי פוחדות לעזוב את החברות שלהן.
    אני מודעת שזה צורך זמן התאקלמות, כל ילד וזמן ההתמודדות שלו, השאלה היא: האם לתת לה עוד זמן התאקלמות עם המצב כמו שהוא? אני ממש חסרת אונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מקבלות את הבן זוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מקבלות את הבן זוג - תגובה

סמדר ריינר
    08/12/2010

שלום אילנית,
    אכן מצב לא פשוט ומכאיב לכולם. עם זאת לא כל כך הבנתי את שאלתך, ואשמח אם תבהירי יותר. למה את מתכוונת ב"לתת לה זמן להתאקלמות"? איך זה יראה אם לא תתני לה? איך זה ייראה אם כן? את מתכוונת להעניש אותה? להעביר אותה לאבא שלה? מה בדיוק?
    אגב, נושא מעבר הדירה לא נראה לי קשור לזה. הוא קשור לכך שעל הבנות עברו שינויים רבים בשנה וחצי האחרונות, גם הגירושין, שאני מניחה שנמשכו זמן מה והיו לא פשוטים, גם קבלת בן זוג חדש, החברות והמערכת הבית ספרית הם הדבר שנשאר יציב בחיים שלהם כל הזמן הזה ומהווה מקור תמיכה. אם יש לכם אפשרות להימנע ממעבר דירה, לא הייתי מטלטלת אותן כרגע טלטלה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו