עצובה כל כך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצובה כל כך
    אמא במיטבה
    09/12/2010

שלום לכן,
    אני מחנכת הידועה בחינוך המצויין לילדיי בכיתה מצד אחד ומאידך בשמירת הגבולות והחוקים מול חום ואהבה.
    אני אם לשני בנים שהגדול בן ארבע וחצי ילד נבון וחכם עד מאוד לבבי ואוהב ומאידך מכה לעיתים בבית ובגן.
    מנסה אותנו בכל עת, מנסה לפרוץ גבולות ולא מקשיב לאף אחד.
    בעלי ואני מיואשים לגמרי ולא יודעים כבר מה לעשות.
    ניסיתי כבר ת כל השיטות החינוכיות שאני נוהגת עימם בכיתתי ללא הצלחה.
    בבקשה עזרתכם
    אמא שכעת לא ממש במיטבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה כל כך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצובה כל כך - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    12/12/2010

לאמא שלום,
    יש הבדל בין היכולת שלנו להיות יותר מאורגנים, מתוכננים ואסופים מול אנשים מחוץ למשפחה, בהשוואה לכך שכל אדם בביתו עם משפחתו הוא טבעי יותר. זה דבר שהוא גם טוב, כיוון שחשוב שבבית נוכל לבטא חלקים של עצמנו שאין לנו כ"כ אפשרות בחוץ.
    אני קוראת בשאלתך את הרצון שלך להיות הכי טובה, "במיטבך" בכל מצב, בביה"ס ובבית. בוודאי את אומרת לתלמידייך גם שלא תמיד ניתן ורצוי לבצע ב-100%, אלא שאנו אנושיים. כרגע את נתקלת באנושיות שלך עם בנך, וגם באנושיות שלו - הרצון שלו לבדוק גבולות ולא להקשיב. ייתכן שאולי חלק מההתנהגות שלו נובע מכך שהוא רוצה לבדוק אם תהיו שם ותאהבו אותו, גם כשהוא לא במיטבו.
    בכל אופן, כיוון שאת יודעת את "החוקים והכללים", נראה לי שתוכלו להרוויח מאוד מהדרכת הורים סביב הילד וסביב ארגון החיים בבית, אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט המתמחה בילדים.
    בהצלחה, ומאחלת לך להרגיש במיטבך במצבים רבים,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו