מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות ביתישלומי אשרף04/12/2007
שלום שמי שלומי ביתי אריאל בת 2.10. לאחרונה עברנו לגור אצל הוריי והיתנהגותה הישתנתה לרעה יש לציין שאישתי צריכה ללדת בימים הקרובים ואנחנו לא מונעים מהילדה תשומת לב ואנו משתפים אותה אני רוצה לציין גם שאני בעיתי מיבחינת ויתורים לילדה ואילו אישתי היא היד "הקשה " מיביננו אופן ההיתנהגות שלה הישתנה בדברים פשוטים כמו שמיעה סלקטיבית בגן במסיבת חנוכה היא לא שיתפה פעולה ואילו בחזרות היא הישתתפה מצוין למשל היום ראינו מודעה של הצגה מסוימת שאלנו אותה אם היא רוצה ללכת והיא ענתה שהיא לא רוצה שאמא תבוא רק אבא או שפעם אחת הלכנו להצגה והיא מאוד בכתה ןלא רצתה לראות אנה יעצי לי מה לעשות יש עוד כמה דברים אבל מפאת כוצר הזמן איני יכול לפרת ולרשום הכל
תודה מראש שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בהתנהגות
שרון באומל06/12/2007שלום שלומי
נראה שביתך מגיבה לשני שינויים מהותיים שהתחוללו בחייה, ושהיא אינה יכולה, עדיין, לתמלל אותם. לפיכך, הייתי מדברת עימה על השיוניים. דהיינו, דרך משחק או סיפור, הייתי מדברת על מעבר הדירה, עם כל הקשיים הנלווים של הסתגלות למקום חדש. כנ"ל לגבי הלידה הממשמשת ובאה. הייתי אומרת לה משהו בסגנון: "עוד מעט יוולד לך אח חדש, ואמא ואבא יהיו עסוקים איתו. הוא קטן ולא יוכל לעשות שום דבר לבד, ולכן נצטרך לטפל בו הרבה. יכול להיות שאת קצת כועסת ועצובה מזה, כי פעם היינו רק איתך וטיפלנו רק בך". מעבר לשתמות הלב שהיא מקבלת, אני חושבת שכדאי לתת לה מתן לגיטימציה לביטוי הרגשות הכואבים שעשויים להתעורר באופן טבעי משני השיוניים.
בנוסף, כיוון שהאמא תהיה עסוקה יותר בתניוק החדש, המקום שלך אצל ילדתך הבכורה יהפך משמעותי יותר, וזה טבעי. אני מציעה להעניק לה את המקום הזה, עד שהמצב יתאזן בהדרגה.
לעוד עצות לגבי אח חדש, אתה מוזמן להציץ באתר שלי (www.sharonba.com).
חג שמח
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)