מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גידול ילדה בת 3 להורים גרושיםאורית09/12/2010
ערב טוב,
אני גרוש כשנה ויש לי בת בת 3 כשאני וזוגתי לשעבר נפרדנו היא הייתה כמעט בת שנתיים.
כבר מעל חצי שנה שבתי גרה עם אמא ושלה בן זוגה החדש .
לאחרונה ילדתי החלה לומר באופן עיקבי ובתדירות די גבוהה שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת אליי. מבלי שאני מעלה את הנושא היא אומרת לי ולהוריי (סבא וסבתא) שאנחנו חברים שלה ושבן הזוג של אמא שלה הוא לא חבר שלה וגם את אמא היא לא רוצה.
אני רואה את ביתי שבוע אחד 3 פעמים בשבוע מתוכם יומיים היא ישנה אצלי ושבוע אחד 3 לילות היא ישנה אצלי.
האם היא מנסה לומר לי שיש איזה בעיה בבית שהיא במצוקה כלשהיא?
אשמח לתשובה אני מודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול ילדה בת 3 להורים גרושים - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט12/12/2010גדי שלום,
אתה, ילדתך וגם אמה, נמצאים במצב מאוד מורכב ומאוד כואב. שנה זה זמן לא רב בהסתגלות לגירושין, ואולי כעת בתך מתחילה לעבד את הסיטואציה ולהבינה בצורה יותר מורכבת מבעבר. התוכן של דבריה לא בהכרח מעיד על מצוקה, אלא גם יכול להעיד על כך שהיא מרגישה את היעדרך, וחלק מהמאבק הטבעי בגיל שלה, והרצון בנוכחותו של אבא, מועצמים עקב הגירושין. דרך ייעוץ בפורום באינטרנט אין לי שום דרך לדעת מה מצבה.
בכל מקרה, אם אתה חושש שקורה משהו בבית גרושתך שפוגע בילדה, רצוי בהקדם לדבר על כך עם פקידת סעד לסדרי דין, שבוודאי מכירה אתכם סביב הגירושין. אולי גם תוכל לברר לגבי קבוצה לאבות גרושים באיזור מגוריך, אשר בה תוכל לבטא את החששות הללו ולהתמודד עם הסיטואציה המורכבת בה כולכם נתונים.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)