התנהגות בגיל 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות בגיל 4
    שרונית74
    12/12/2010

שלום,
    בני הבכור בן 4 ואין ספק שהבטחון שלו מאוד השתפר וזה אומר שעל כל דבר יש לו מה להגיד ולענות לי. למשל - למה הרבצת לאחותך? כי זה אסור.
    תסדר את המשחק - לא בא לי.
    מיום ליום אני מתקשה בלתת לו מרות כי אני מרגישה שהוא לא מקשיב כלומר אני יכולה להגיד לו במשך יום שלם על כמה אסור להרביץ ו/או לדחוף את אחותו הקטנה ו/או ילדים אחרים בגן ו/או על כמה שזה אסור לקום מהמיטה כשהולכים לישון ו/או שצריך לסדר את המשחק כשמסיימים לשחק - ובכל פעם מחדש אני מקבלת ממנו תשובות מפתיעות - לא רוצה, לא בא לי, כי זה אסור וכו'.
    כמו כן הוא עושה את קקי על עצמו. ממעט ללכת לשירותים.
    הוא גמול כבר חצי שנה גם בלילה הוא גמול.
    במשך היום הוא עושה קקי על עצמו (לא הרבה), כמובן שהוא לא אומר לא בגן ולא בבית. אנחנו פשוט מריחים....
    מה אפשר לעשות?
    כמה שאני מנסה לאיים ב- אם לא תעשה - לא תקבל - זה לא עוזר. הוא עדיין ממשיך בשלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות בגיל 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנקופרזיס

סמדר ריינר
    12/12/2010

שלום שרונית,
    ייתכן שבנך סובל מאנקופרזיס, כלומר תופעה של עשיית צרכים. לרוב היא מקושרת למאבקי כוח בתוך המשפחה, כפי שאת מתארת שאכן יש. מומלץ לפנות לטיפול בהקדם כדי לברר האם זהו אנקופרזיס ואם כן להתחיל טיפול בהקדם, כי אחרת הבעיה עלולה להחמיר ולהפריע לו גם בגן ובהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו