התנהגות ילדה בת שנתיים ושלושה חודשי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות ילדה בת שנתיים ושלושה חודשי
    אמא לשלוש
    12/12/2010

שלום רב,
    בתי בת השנתיים ושלושה חודשים, מחזיקה בתיק ובו חפצים אישיים כמו בובה, סביבונים, ועוד צעצועים קטנים). היא אינה עוזבת התיק והתיק הולך עימה לכל מקום כולל לישון ולגן.
    בגן, מתארת לי הגננת, שכשמנסים לקחת לה את התיק או משהו מהתיק היא משתוללת ואף נושכת. כן, היא עסוקה רוב הזמן עם התיק ותכולתו במקום להתעניין בפעילויות הגן.
    כן, מטבע הדברים, ידיה תפוסות והיא אינה יכולה להשתמש בהן לפעילויות אחרות. בבית אנחנו מצליחים להוציא מחזקתה את התיק לפעילויות כמו אכילה ומשחק, אך כשהיא יוצאת מהבית התיק איתה!!!
    הדבר נמשך כבר כחודש.
    סיפור רקע: נולדו לה אחיות תאומות לפני כשלושה חודשים. כל יום מהרגע שהיא יוצאת מהגן ועד השינה אני מבלה רק עימה |(משחקים בבית ומחוצה לו, טיול, חברים וכיוצ"ב) ומקדישה לה 100% תשומת לב.
    כן, בבית היא אינה אוכלת טוב ומשחקת הרבה עם האוכל, כאשר רצונה לא ממומש מיידית, היא בוכה ומתפרעת ובמאמצים רבים נרגעת.
    איננו יודעים מה לעשות ולא מצליחים כנראה להבין באמת מה עובר על המתוקה שלנו.

נודה על עצה טובה.
    אמא ואבא לשלוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות ילדה בת שנתיים ושלושה חודשי - תגובה

סמדר ריינר
    12/12/2010

שלום לכם,
    נראה שאתם כן מבינים לפחות חלקית מה עובר עליה, אתם מבינים שזה קשור להולדת התאומות.
    אם כי לא ברור לי מה מתוך העניין הוא חרדה אמיתית, שמתבטאת בהיצמדות לתיק, ומה הפך אם בכלל להיות מניפולציה כדי להשיג יחס.
    לכן הייתי מציעה לכם ללכת להדרכת הורים מסודרת, כדי לברר יותר לעומק, מה בדיוק קורה כרגע במשפחתכם ואיך אפשר למצוא דרך לחזור לאיזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן מתקיימות הדרכות כאלו

אמא לשלוש
    12/12/2010

סמדר שלום,
    תודה על תגובתך המהירה :)
    אודה לך מאוד באם תוכלי להפנותי להדרכה מסוג זה באיזור עמק חפר.
    בברכה,
    כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן מתקיימות הדרכות כאלו - תגובה

סמדר ריינר
    12/12/2010

שלום לך,
    את יכולה לבדוק בקופת החולים שלך לגבי מכון להתפתחות הילד באיזורכם, או עם הגננות באיזור לגבי פסיכולוגים שעובדים עם ילדים באיזור שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו