מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי מגורים..אורלי12/12/2010
שלום,
בני בן 3 וחצי והשבוע אני והוא עברנו לבית הוריי אחרי שהיינו גרים עם האבא במשך כחצי שנה לפני שבועיים האבא נעצר ולכן היינו צריכים לעזוב את הבית בו היינו חיים בשכירות, היום אנחנו חיים אצל הוריי שהוא בית מלא בחום ואהבה והילד לא מראה סימנים כל כך שחסר לו משהו או שהשינוי קשה לו גם שיתפתי אותו במעבר לקחתי אותו לבית הקודם וסיפרתי לו שאנחנו עוזבים ועוברים לסבתא וסבא וכל החג היה לו ממש כיף אך היום שחזרנו מהגן הוא לא רצה להיכנס ואמר שהוא רוצה ללכת הביתה והסברתי לו שזה כבר לא הבית שלו ועכשיו הבית של סבא וסבתא זה הבית שלנו אז הוא אמר " כן יש לי בית" ורצה ללכת לבית הקודם...הדבר מאוד כאב לי וצרם לי לשמוע אותו שבכל זאת הוא נפגע מהשינוי.
איך מתמודדים עם השינויים האלה מה אומרים לו?
אשמח אם תוכלו לעזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי מגורים.. - תגובה
ליאת גרוס12/12/2010שלום אורלי
ברור שהוא מרגיש ונפגע ממה שקורה. היה מדאיג אותי אם לא. הוא שם. הוא קולט. הוא מרגיש.
ילד בגיל זה שאביו נאסר ומעבירים אותו דירה צפוי לעבור משבר. עד עכשיו היה שינוי מלא של השיגרה ולכן עדיין לא נפל האסימון. עכשיו מתחיל לקלוט.
אל תצפי שזה יעבור לגמרי בשקט. חשוב לדבר איתו ולהסביר לו ברמה המתאימה לגילו. חשוב לתת לו להתאבל ולכעוס . יש לשדר שמבינים שהוא כועס אבל עדיין מצפים ממנו להתנהגות נאותה. תני לו מקום לשאול שאלות, לבטא את מה שמרגיש לכעוס, להתאבל ולדבר עם אבא אם אפשר. זה לא פשוט. אולי שווה להתייעץ עם עובדת סוציאלית שעובדת עם אסירים וילדיהם.
מאחלת שהדברים ירגעט מהר טיכנסו לשגרה חיובית בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)