שינוי מגורים..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי מגורים..
    אורלי
    12/12/2010

שלום,
    בני בן 3 וחצי והשבוע אני והוא עברנו לבית הוריי אחרי שהיינו גרים עם האבא במשך כחצי שנה לפני שבועיים האבא נעצר ולכן היינו צריכים לעזוב את הבית בו היינו חיים בשכירות, היום אנחנו חיים אצל הוריי שהוא בית מלא בחום ואהבה והילד לא מראה סימנים כל כך שחסר לו משהו או שהשינוי קשה לו גם שיתפתי אותו במעבר לקחתי אותו לבית הקודם וסיפרתי לו שאנחנו עוזבים ועוברים לסבתא וסבא וכל החג היה לו ממש כיף אך היום שחזרנו מהגן הוא לא רצה להיכנס ואמר שהוא רוצה ללכת הביתה והסברתי לו שזה כבר לא הבית שלו ועכשיו הבית של סבא וסבתא זה הבית שלנו אז הוא אמר " כן יש לי בית" ורצה ללכת לבית הקודם...הדבר מאוד כאב לי וצרם לי לשמוע אותו שבכל זאת הוא נפגע מהשינוי.
    איך מתמודדים עם השינויים האלה מה אומרים לו?
    אשמח אם תוכלו לעזור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי מגורים..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מגורים.. - תגובה

ליאת גרוס
    12/12/2010

שלום אורלי
    ברור שהוא מרגיש ונפגע ממה שקורה. היה מדאיג אותי אם לא. הוא שם. הוא קולט. הוא מרגיש.
    ילד בגיל זה שאביו נאסר ומעבירים אותו דירה צפוי לעבור משבר. עד עכשיו היה שינוי מלא של השיגרה ולכן עדיין לא נפל האסימון. עכשיו מתחיל לקלוט.
    אל תצפי שזה יעבור לגמרי בשקט. חשוב לדבר איתו ולהסביר לו ברמה המתאימה לגילו. חשוב לתת לו להתאבל ולכעוס . יש לשדר שמבינים שהוא כועס אבל עדיין מצפים ממנו להתנהגות נאותה. תני לו מקום לשאול שאלות, לבטא את מה שמרגיש לכעוס, להתאבל ולדבר עם אבא אם אפשר. זה לא פשוט. אולי שווה להתייעץ עם עובדת סוציאלית שעובדת עם אסירים וילדיהם.
    מאחלת שהדברים ירגעט מהר טיכנסו לשגרה חיובית בקרוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו