מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חילוקי דעות עם הפסיכולוגיתרותי13/12/2010
אני אם ל-2 בנים בני 8, גרושה מאביהם כשנה וחצי. האב מקבל את הילדים לכל סוף שבוע שני ויומיים באמצע השבוע. לאחרונה, אני רואה שינוי בהתנהגות הילדים, הם מבוהלים כשהם חוזרים ממנו ולא ממש רוצים ללכת אליו לשבתות.
פניתי לייעוץ באחד מבתי החולים בארץ ושם, הפסיכולוג קבע שאביהם של ילדי, מסית אותם קשה כנגדי עקב שנאה שהוא חש כלפי. בנוסף אני רואה המון סימנים למסוכנות מצידו ואני חוששת לשלוח אאליו את התאומים.
הפסיכולוגית המליצה לי לוותר לו כמה שיותר על מנת שמפלס השנאה שלו אלי ירד ובעקבות כך ההסתה מצד האב. אני אינני מסכימה בשום פנים ואופן לכך וחושבת שאם אדם זה אלים ובעל הפרעת אישיות (כהגדרתה של הפסיכולוגית) אינני רוצה שילדיי ילכו אליו כלל. אבל היא בשלה וההמלצה שלה לפקידת הסעד היא לא לצמצם או לשנות כלום בהסדרי הראיה.
כיצד אני תוקפת את ההחלטה הזו? האם אני יכולה לבקש חוות דעת שניה מפסיכולוג אחר בבית החולים או מחוצה לו?
אני חוששת מאד לילדי. !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוקי דעות עם הפסיכולוגית - תגובה
סמדר ריינר14/12/2010שלום עמליה,
נראה לי שהשאלה שלך היא בעצם משפטית ולא פסיכולוגית. את שואלת איך את יכולה לשכנע את הרשויות בדעתך ואת זה נראה י שכדאי שתשאלי את העורך דין שלך.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)