חילוקי דעות עם הפסיכולוגית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות עם הפסיכולוגית
    רותי
    13/12/2010

אני אם ל-2 בנים בני 8, גרושה מאביהם כשנה וחצי. האב מקבל את הילדים לכל סוף שבוע שני ויומיים באמצע השבוע. לאחרונה, אני רואה שינוי בהתנהגות הילדים, הם מבוהלים כשהם חוזרים ממנו ולא ממש רוצים ללכת אליו לשבתות.
    פניתי לייעוץ באחד מבתי החולים בארץ ושם, הפסיכולוג קבע שאביהם של ילדי, מסית אותם קשה כנגדי עקב שנאה שהוא חש כלפי. בנוסף אני רואה המון סימנים למסוכנות מצידו ואני חוששת לשלוח אאליו את התאומים.
    הפסיכולוגית המליצה לי לוותר לו כמה שיותר על מנת שמפלס השנאה שלו אלי ירד ובעקבות כך ההסתה מצד האב. אני אינני מסכימה בשום פנים ואופן לכך וחושבת שאם אדם זה אלים ובעל הפרעת אישיות (כהגדרתה של הפסיכולוגית) אינני רוצה שילדיי ילכו אליו כלל. אבל היא בשלה וההמלצה שלה לפקידת הסעד היא לא לצמצם או לשנות כלום בהסדרי הראיה.
    כיצד אני תוקפת את ההחלטה הזו? האם אני יכולה לבקש חוות דעת שניה מפסיכולוג אחר בבית החולים או מחוצה לו?
    אני חוששת מאד לילדי. !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות עם הפסיכולוגית - תגובה

סמדר ריינר
    14/12/2010

שלום עמליה,
    נראה לי שהשאלה שלך היא בעצם משפטית ולא פסיכולוגית. את שואלת איך את יכולה לשכנע את הרשויות בדעתך ואת זה נראה י שכדאי שתשאלי את העורך דין שלך.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו