מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני חוטף בגן מכות ונשיכות ולא מגיבאורית13/12/2010
בני בן השלוש יודע לדבר היטב. אולם הוא רגיש במיוחד וקצת חרדתי. מספר פעמים אני ערה למצבים בהם ילדי ננשך בחוזקה או הוכה על ידי חברים מהגן אך הוא לא אמר דבר. הערתי לצוות אך הם טענו שלא שמו לב ומכיוון והוא לא בכה ולא אמר מילה, הם לא יכלו לטפל בכך. כמובן שהראתי להם את הסימנים ובני גם הצביע על הילדים התוקפניים. לבני גם יש קשיי פרידה בבוקר. הוא לא ממש אוהב ללכת לגן. הוא גם לא אוהב לספר במיוחד שום חוויות מהגן. אני ממש צריכה להתאמץ ולתקשר עמו. כואב לי הלב ליראות את בני סובל ולא מגיב כשמתנכלים לו. שוחחתי עימו רבות על כך. ביקשתי שיגיב שידבר שיצעק שיחזיר אבל זה לא עוזר. הגננות לא מסייעות לי. מה אוכל לעשות כדי לגרום לו להתמודד ולדבר בגן (באופן כללי הוא ממעט לדבר ולשתף גם בגן) בבית הוא כמובן פורח ומוציא את היכולות שלו החוצא. אני ממש רוצה עצות טובות ועזרה!!! לא יכולה לראות אותו לא מגיב למכות ולכך שחוטפים לו דברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני חוטף בגן מכות ונשיכות ולא מגיב - תגובה
סמדר ריינר14/12/2010שלום אורית,
אני לא מכירה אתכם ולכן קשה לי לדעת מהיכן נובעת הבעיה. לכן אני בודקת איתך. ייתכן שאת נוהגת מאוד לגונן? ילדים שהוריהם מאוד מגוננים עליהם לעיתים מתקשים לעמוד בזכות עצמם בחוץ. קשיי הפרידה שלו בבוקר, ייתכן שמעידים על כך שהוא מבין באופן לא מודע שאמא לא ממש משחררת אותו, לא ממש סומכת על החיים בחוץ ועל הגן, גם אם זה לא נאמר לו בצורה מפורשת, ואולי הוא לא כל כך מעיז להנות בחוץ ולהשקיע בחוץ את עצמו כי הוא קולט מן מסר סמוי או גלוי, שהכי טוב בבית, ובחוץ מסוכן ולא הכרחי להיות שם ולהשקיע שם.
אם דברי מדברים אלייך ואת חושבת שיש בהם משהו, כדאי לנסות לחשוב ממה זה נובע אצלך ואיך משנים זאת.
אם לא, אני מציעה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת ששם יוכלו להכיר אותך טוב יותר כדי למצוא את המענה שמתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)